ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد

عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ترور مقامات یمن توسط رژیم صهیونیستی بیان کرد: ادامه بی‌عملی سازمان ملل در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی اعتبار هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل را به شدت مخدوش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 01
کد خبر: ۲۸۷۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به مناسبت شهادت نخست‌‌وزیر، وزیر امور خارجه و چند مقام ارشد دیگر دولت یمن در جریان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به این کشور، تاکید کرد: ترور بزدلانه رهبران یمنی که با نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن همراه بود، جنایتی شنیع و بی‌سابقه علیه ملت بزرگ و آزاده یمن است که طی 2 سال گذشته نام خود را به‌عنوان حامی و مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین در صفحات تاریخ ثبت کرده است.

متن پیام عراقچی به شرح زیر است:

با نهایت تأثر و اندوه، شهادت  احمد غالب الرهوی نخست‌وزیر، جمال عامری وزیر امور خارجه، و چند مقام ارشد دیگر دولت تغییر و سازندگی یمن در جریان تجاوز نظامی سبعانه رژیم صهیونیستی به این کشور را به مردم قهرمان یمن، ملت مظلوم فلسطین و همه مسلمانان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

ترور بزدلانه رهبران یمنی که با نقض فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن همراه بود، جنایتی شنیع و بی‌سابقه علیه ملت بزرگ و آزاده یمن است که طی 2 سال گذشته نام خود را به‌عنوان حامی و مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین در صفحات تاریخ ثبت کرده است. 

ادامه بی‌عملی سازمان ملل در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی و گسترش دامنه تجاوزات و جنایات این رژیم در منطقه غرب آسیا همزمان با تشدید نسل‌کشی در غزه و حملات مکرر به یمن و سوریه و لبنان، که با  حمایت نظامی و سیاسی آمریکا و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی صورت می‌گیرد، اعتبار قواعد و هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل را به شدت مخدوش کرده و این کشورها را به همدستان و شرکای جنایات رژیم اشغالگر تبدیل کرده است. این وضعیت تهدیدی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت بین‌المللی و خطری وجودی علیه انسانیت است. 

کشورهای منطقه و جامعه جهانی وظیفه دارند برای توقف نسل‌کشی در غزه و مواخذه و مجازات سران رژیم صهیونیستی اقدامی عاجل و موثر انجام دهند.

اینجانب ضمن ابراز همدردی عمیق با مردم مقاوم یمن و خانواده‌های شهدا، علو درجات آنها را از خداوند متعال خواستارم. 

بدون تردید اقدام جنایتکارانه رژیم منفور و غاصب صهیونیستی هیچ خللی در عزم پولادین مردم یمن برای دفاع از عزت و استقلال خود و حمایت از آرمان فلسطین ایجاد نمی‌کند بلکه شعله‌های مقاومت را در این کشور و سراسر منطقه فروزان‌تر خواهد نمود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار