رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

روابط گرم ترکیه و روسیه/حتی چالش‌ها هم نتوانستند سد راه همکاری دو کشور شوند!

روابط گرم ترکیه و روسیه/حتی چالش‌ها هم نتوانستند سد راه همکاری دو کشور شوند!  رئیس جمهور ترکیه با دعوت از همتای روس خود به کشورش گفت: دعوت من دائمی است. ما مشتاقانه منتظر شما در کشورمان در اسرع وقت هستیم. ما رابطه‌ای صمیمانه و مبتنی بر اعتماد داریم. روابط ما بدون تأثیرپذیری از چالش‌های دوره‌ای در حال پیشرفت است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 02
کد خبر: ۲۸۸۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین روسای جمهور روسیه در حاشیه بیست و پنجمین اجلاس شورای سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در چین دیدار کردند.

اردوغان در این دیدار گفت: شما از تمایل ما برای میزبانی شما در ترکیه آگاه هستید. دعوت من دائمی است. ما مشتاقانه منتظر شما در کشورمان در اسرع وقت هستیم. ما رابطه‌ای صمیمانه و مبتنی بر اعتماد داریم. روابط ما بدون تأثیرپذیری از چالش‌های دوره‌ای در حال پیشرفت است.

وی افزود: روابط بین ترکیه و روسیه بر اساس احترام متقابل و منافع متقابل همچنان در حال پیشرفت است و روحیه همکاری در زمینه‌هایی مانند تجارت، گردشگری، سرمایه‌گذاری و انرژی که از گذشته به ارث رسیده است، همچنان ادامه دارد.

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت که تلاش‌های ترکیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین با صلحی عادلانه و پایدار ادامه دارد و معتقد است که مذاکرات استانبول به روند صلح کمک کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات بین آذربایجان و ارمنستان به صلح پایدار منجر شود و ثبات پایدار در قفقاز به نفع متقابل ترکیه و روسیه باشد.

در این دیدار همچنین در مورد حملات رژیم اسرائیل به غزه و توسعه سوریه با حفظ تمامیت ارضی و وحدت سیاسی آن تبادل نظر شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار