ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

فساد جنسی در دادگستری اسرائیل

براساس اطلاعاتی که یک خبرنگار رادیو اسرائیل فاش کرد فساد وسیعی توسط چند مقام بلند پایه، در دستگاه قضایی به وقوع پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 17
کد خبر: ۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ صبح روز چهارشنبه پلیس رژیم صهیونیستی اقدام به دستگیری یک وکیل بلند پایه دستگاه رژیم صهیونیستی کرد. این وکیل بلند پایه که نامش هنوز فاش نشده متهم است با یکی از قضات زن دستگاه قضایی روابط غیر اخلاقی و نامشروع جنسی داشته است. این وکیل، به قاضی زن نامبرده وعده داده بود براساس روابطی که دارد کاری خواهد کرد تا این قاضی زن را به عنوان یکی از قضات دادگاه صلح تعیین کنند. وکیل نامبرده همچنین متهم است که با همسر یکی از قضات مرد نیز روابط نامشروع جنسی برقرار کرده است. وی این اقدام را با وعده ارتقاء جایگاه همسر این زن از قاضی دادگاه صلح به جایگاه مهمی در دادگاه مرکزی رژیم صهیونیستی انجام داده است. وعده ای که هیچ گاه عملی نشد.

براساس نوشته رسانه های رژیم صهیونیستی پلیس در حال تحقیق در خصوص این پرونده است. این پرونده زمانی باز شد که خبر آن را «هداس اشتایو» خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل اطلاعاتی را در این خصوص به پلیس ارائه کرد. قرار است آیلت شاکد، وزیر دادگستری و استر حایوت، رئیس دادگاه عالی اسرائیل- که عضو کمیته انتخاب قضات هستند- و تمام اعضای کمیته انتخاب قضات، نیز فراخوانده شده، در این خصوص شهادت دهند. از سوی دیگر آویخای مندلبلیت، دادستان کل بر این تحقیق نظارت نخواهد داشت، زیرا متهم ردیف اول این پرونده از دوستان نزدیک او است.

 

گفتنی است از زمان آغاز تحقیق در خصوص پرونده های نتانیاهو ، دادستان کل و اعضای دستگاه قضایی به شدت تحت فشار قرار داشته اند. در رسانه ها و شبکه های رژیم صهیونیستی این خبر به شدت دست به دست می شود که یک توطئه بزرگ علیه دستگاه قضایی در حال اجرا است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار