الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد

نتانیاهو: ایران درصدد حمله موشکی به اسرائیل است

نتانیاهو: ایران درصدد حمله موشکی به اسرائیل است نخست وزیر اسرائیل که تنها یک گام تا بازداشت توسط دادستانی این رژیم فاصله دارد در سخنان مجددا ایران را به برنامه ریزی برای حمله موشکی به این رژیم از عراق و یمن متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی رأی روز پنجشنبه دادستان کل رژیم صهیونیستی و مجرم شناخته شدن نخست‌وزیر این رژیم به فساد مالی، تقلب و سوء استفاده از اعتماد عمومی، بسیاری از تحلیل گران و رسانه های عربی این موضوع را پایان حیات سیاسی "بنیامین نتانیاهو" ارزیابی کردند.

 

در این میان هم رقبا و هم حزبی های نتانیاهو نیز جهت ربودن گوی سبقت از یکدیگر بر جسد نیمه جان نتایاهو لگد می زنند.

 

«بنی گانتس» رئیس حزب آبی سفید رژیم صهیونیستی شنبه‌شب گفت: نتانیاهو به دنبال شعله‌ور کردن جنگ داخلی است.

 

با این حال و در چنین وضعیت، نتانیاهو همچنان دست از سر ایران بر نداشته و تلاش دارد با طرح تهدید ایران، همچنان شانس بقایش در قدرت را بیازماید.

 

نتانیاهو حین بازدید از شمال فلسطین اشغالی همراه با «نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مدعی شد که ایران درحال برنامه‌ریزی برای انجام حملات جدید موشکی از عراق و یمن علیه اسرائیل است.

 

وی همچنین طی سخنانی بی‌اساس مدعی شد که می‌تواند «تایید کند» که ایران مشغول برنامه‌ریزی برای حمله در منطقه است.

 

نتانیاهو در ادامه سخنان بی‌اساس خود گفت: «همچنان تلاش خواهیم کرد تا اجازه ندهیم ایران عراق و یمن را تبدیل به پایگاه موشک‌های خود علیه اسرائیل کند.»

 

نتانیاهو گفت: «هر اقدام لازم برای جلوگیری از استقرار نظامی ایران در منطقه، از جمله فعالیت‌های لازم برای ممانعت از انتقال سلاح‌های کشنده از ایران به سوریه را انجام می‌دهیم. تعهد و آمادگی ما برای مبارزه با رژیم ایران قاطع است و تلاش می‌کنیم از دستیابی تهران به اهداف خود پیشگیری کنیم.»

 

نتانیاهو از ذکر جزئیات بیشتر در این زمینه خوداری کرد و تنها افزود که این روند ادامه خواهد داشت.

 

وی در حالی این سخنان را بیان کرد که ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا صبح یکشنبه برای دیدار با مقام‌های رژیم صهیونیستی وارد فلسطین اشغالی شد.

 

مارک میلی در اولین سفر خود به فلسطین اشغالی به عنوان عالی‌ترین مقام نظامی آمریکا وارد فلسطین اشغالی شده تا با «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر مقام‌های ارشد نظامی و دفاعی این رژیم دیدار کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار