اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

عراقچی: چارچوب جدید همکاری با آژانس در دست مذاکره است

عراقچی: چارچوب جدید همکاری با آژانس در دست مذاکره است وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت : چارچوب جدید همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دست مذاکره است و آژانس نیز پذیرفته که شرایط جدید باید در قالب تازه‌ای پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 04
کد خبر: ۲۸۸۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی در مورد همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: همان طور که پیش از این گفته ایم تحولات اخیر نیازمند یک چارچوب جدید همکاری است. این مسئله هم‌اکنون در حال مذاکره است و آژانس نیز پذیرفته که شرایط جدید باید در قالب تازه‌ای پیگیری شود.

وی تاکید کرد: تا زمان نهایی شدن این مذاکرات، هیچ همکاری جدیدی شکل نخواهد گرفت.»

دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران شایعات درباره لغو عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای در صورت فعال شدن اسنپ‌بک را رد کرد و گفت: «چنین بندی وجود ندارد و در نشست اخیر نیز هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشد؛ برعکس، کشورهای عضو حمایت خود را از ایران اعلام کردند.»

عراقچی که در حاشیه سفر رئیس جمهور به چین برای شرکت در اجلاس سران شانگهای با خبرنگار صدا و سیما مصاحبه می‌کرد، همچنین درباره غیبت رئیس‌جمهور در عکس یادگاری ضیافت غیررسمی سران گفت: «این موضوع ناشی از رعایت پروتکل‌ها و ملاحظات فرهنگی و شرعی بود و همان طور که مشاهده کردید عکس رسمی اجلاس فردای آن روز گرفته شد و رئیس‌جمهور نیز  در آن حضور داشت.»

عراقچی همچنین در پاسخ به سوالی با تایید خبر تولد فرزند جدیدش گفت: «خداوند نعمت تازه‌ای به من عطا کرده و شاکر این موهبت هستم.»/خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده