سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

عراقچی: آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم

عراقچی: آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم وزیر امور خارجه در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات ایران با طرف‌های اروپایی و آمریکایی خاطرنشان کرد ما آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 07
کد خبر: ۲۸۸۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه دیدار اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب گفت سیاست خارجی نقش موثری در سرنوشت یک کشور دارد، سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به علت دشمنی‌هایی که وجود دارد، با یک وضعیت ویژه مواجه است که ناشی از سیاست‌های حق طلبانه و مستقلانه جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد ما تلاش می‌کنیم از حقوق منافع مردم ایران از طریق مجامع بین المللی و منطقه‌ای و با استفاده از روابط با همسایگان دفاع کنیم.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد خوشبختانه روابط ما با همسایگان در بهترین شرایط ممکن است. در عین حال وظیفه رفع تحریم‌ها در بخشی که مربوط به وزرات خارجه است را فراموش نکرده‌ایم.

عراقچی در ادامه صحبت‌های خود در خصوص تبعات احتمالی فعالسازی مکانیسم ماشه گفت مکانیسم ماشه حتما چیز خوبی نیست و هیچکسی نباید تبعات عمدتا سیاسی آن را دست کم بگیرد، اما در حوزه اقتصادی بزرگ‌تر از چیزی که هست آن را نشان می‌دهند.

وی تصریح کرد رسانه‌ها مردم را از تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه نترسانند و آن را بزرگتر از چیزی که هست نشان ندهند.

وزیر امور خارجه در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات ایران با طرف‌های اروپایی و آمریکایی خاطرنشان کرد ما آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم./ تسنیم 

کلمات کلیدی: عراقچی مذاکره
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار