چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

عراقچی: طبق فرمایش رهبر انقلاب، بر اساس بدبینی مذاکره کردیم

عراقچی: طبق فرمایش رهبر انقلاب، بر اساس بدبینی مذاکره کردیم معاون سیاسی وزیر امور خارجه در صفحه اینستاگرامش نوشت: رهبر انقلاب هیچ‌گاه نسبت به مذاکره و نیت طرف‌‌های مقابل خوشبین نبودند و از روز اول تا آخر هم فرمودند که خوشبین نیستند و طبق فرمایش ایشان، بر اساس بدبینی مذاکره کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه اینستاگرامش نوشت: رهبر انقلاب هیچ‌گاه نسبت به مذاکره و نیت طرف‌‌های مقابل خوشبین نبودند و از روز اول تا آخر هم فرمودند که خوشبین نیستند.

 

وی افزود: البته مشخص هم شد که حق با ایشان بود و در همه‌ موارد این مسئله روشن شد. ما هم طبق فرمایش رهبر انقلاب، بر اساس بدبینی مذاکره کردیم.

 

عراقچی اضافه کرد: ایشان توصیه‌‌ای که همواره به ما داشتند این بود که حتماً با بدبینی و عدم اعتماد نسبت به طرف مقابل مذاکره کنید و ما هم روی همین مسیر حرکت کردیم، ولی در عین حال همیشه از نفس مذاکره و تیم مذاکره‌‌کننده حمایت کردند.

 

معاون وزیر امور خارجه اخیرا در گفت و‌گویی با سایت رهبر انقلاب با بیان اینکه برجامی که رفع تحریم‌‌ها در آن نباشد، اصلاً برای ما هیچ ارزشی ندارد که آمریکا برگردد یا برنگردد، گفت: اگر بخواهند تحریم‌‌ها را بردارند مانع نمی‌‌شویم ولی موضوع خسارت سر جای خودش است و ما در مذاکرات آتی حتماً به این مورد خواهیم پرداخت.

 

گفتنی است حدود یک هفته دیگر دولت در راستای اجرای مصوبه مجلس و با توجه به عدم پایبندی طرف های برجامی به تعهداتشان، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف می کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار