گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ائتلاف الفتح عراق: وعده‌های آمریکا پوچ است/ نیروهای سیاسی به آنها اعتماد نکنند

نماینده ائتلاف الفتح در مجلس نمایندگان عراق وعده‌های آمریکا را پوچ و واهی توصیف کرد و از نیروهای سیاسی کشورش خواست که به این وعده‌ها اعتماد و اطمینان نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد البلداوی نماینده ائتلاف الفتح در مجلس نمایندگان عراق در گفت وگوی امروز یکشنبه خود با سایت المعلومه از نیروهای سیاسی کُرد و اهل سنت کشورش خواست تا به سمت رویکردهای آمریکا بعد از سفر اخیر مایک پنس معاون رئیس جمهور این کشور به عراق کشیده نشوند و به وعده‌های دروغین واشنگتن اعتماد و اطمینان نکنند.

 

وی گفت: طرف‌های کُرد نمی‌توانند به سفر پنس به اربیل زیاد دل ببندند زیرا طرف آمریکایی در سال‌های گذشته درخصوص همه وعده‌هایش به کُردها خیانت کرده است.

 

البلداوی افزود: اقلیم کردستان عراق و مناطق سنی نشین در معرض خیانت‌های پیاپی بویژه طرح‌های کُردی در سوریه و همه پرسی (جدایی طلبی) در شمال عراق قرار گرفت و کُردها باید به همکاری با بغداد ادامه دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: روابط بین بغداد و اربیل بسیار خوب است و نمی‌توان در قبال وعده‌های دروغین (آمریکا)، در قبال این روابط به هیچ وجه ریسک کرد و آن را در معرض خطر قرار داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر