آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد

نماینده تبریز: اظهارات روحانی در حد رئیس کلانتری است

نماینده تبریز: اظهارات روحانی در حد رئیس کلانتری است رئیس جمهور به جای اعتمادآفرینی می‌گوید که تلویزیون و دوربین‌های مانیتورینگ داریم، شناسایی و برخورد می‌کنیم البته این ادبیات یک رئیس جمهور نیست بلکه ادبیات یک رئیس پاسگاه و کلانتری است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در پایان جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس جمهور گفت: پذیرش این مطلب که آقای روحانی پیش بینی تنش در ماجرای افزایش قیمت بنزین را نداشتند با در نظر داشتن سوابق امنیتی او و هشدار‌هایی که از طرف اردوغان، سیدحسن نصرالله و دیگر مراجع در خصوص وقوع تنش جدی در ایران داده شده بود به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس تاکید کرد: برخی از این هشدار‌ها حتی زمان دقیق را اعلام کرده بودند، سوال این است که این تصمیم پیوست امنیتی داشته است، اگر با وجود پیوست امنیتی چنین پیامد‌های هولناکی را سبب شده باید در صلاحیت تهیه کنندگان این پیوست تردید کرد. اگر پیوست امنیتی نداشته، پس با لحاظ نمودن مقدمه پیش گفته دولت خود به دنبال ایجاد بحران بوده است.

 

علیرضابیگی گفت: در برابر همه این خون‌های ریخته شده پاسخ دولت آقای روحانی چیست؟ چرا ترتیباتی برای کاهش تنش‌ها و اقناع مردم با وجود تجربه اجرا در گذشته صورت نگرفت چرا سامانه سوخت بی اثر شده است. چرا دولت به مصوبات مجلس بی اعتنا بود.

 

وی با بیان اینکه رئیس جمهور باید به مردم اطمینان بدهد، اما واقعیت این است که مردم به دولت اعتماد ندارند، افزود: برای این عدم اعتماد دلایل زیادی وجود دارد. رئیس جمهور به جای اعتمادآفرینی می‌گوید که تلویزیون و دوربین‌های مانیتورینگ داریم، شناسایی و برخورد می‌کنیم البته این ادبیات یک رئیس جمهور نیست بلکه ادبیات یک رئیس پاسگاه و کلانتری است.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار