سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

قالیباف: اجماع امروز فرصتی ارزشمند برای حل مشکلات اقتصادی است

 رئیس مجلس گفت در حاشیه نشست غیرعلنی مجلس با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت گفت: اجماع سازی که امروز فراهم شده، فرصت ارزشمندی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در جهت حل مشکلات اقتصادی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه غیرعلنی امروز مجلس که با حضور رئیس‌جمهور و برخی اعضای کابینه برگزار شد، گفت: لازم می‌دانم از روحیه خوب آقای پزشکیان تشکر کنم؛ ایشان همیشه داوطلب حضور در مجلس هستند و با پیگیری‌های ایشان این جلسات برقرار شد.

رئیس مجلس افرود: آقای پزشکیان امروز گفتند که حاضرند ماهی یک بار هم در مجلس حضور یابند. این همان نکته‌ای است که حضرت آقا همواره بر اجماع‌سازی تأکید داشته‌اند؛ اجماع سازی که امروز فراهم شده، فرصتی ارزشمند برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در جهت حل مشکلات اقتصادی با توجه به شرایط کنونی کشور است.

قالیباف عنوان کرد: جلسه امروز از ساعت 6:30 تا 9:30 صبح به طول انجامید و به‌طور کامل بر مسائل اقتصادی متمرکز بود. جمع‌بندی جلسه این شد که درباره بودجه عملیاتی و کوچک‌سازی دولت که هم در برنامه هفتم و هم در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد، کمیته‌های مشترکی میان دولت و مجلس برای اجرایی شدن دستورالعمل‌های لازم برای جهت پیاده کردن سیاست‌های دولت تشکیل شود.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه برنامه هفتم میثاق ملی ما است، گفت: برنامه هفتم تنها سندی است که همه روی آن اجماع دارند. مطمئنم با این نگاه، در سال دوم اجرای برنامه، با سرعت بیشتری در مسیر حل مشکلات اقتصادی مردم حرکت می‌کنیم.

وی افزود: البته بخشی از اقدامات نیز باید به صورت ضربتی انجام شود مانند اجرای کالابرگ الکترونیک که هم مورد تأکید حضرت آقاست و در قانون آمده و هم دستور صریح رئیس‌جمهور برای پیشبرد آن صادر شده است.

قالیباف خاطرنشان کرد: اساس کار ما تولید ثروت و بزرگ کردن کیک اقتصاد است که ان‌شاءالله در سال دوم اجرای برنامه جدی‌تر دنبال خواهد شد.

وی گفت: جلساتی بین مجلس و دولت درباره گزارش عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه برگزار شده است. ان‌شاءالله پایان شهریورماه دولت گزارش را به مجلس می‌دهد و براساس آن گام‌ها برداشته می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار