بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

امیر قطر در مجمع عمومی سازمان ملل: مسئله فلسطین به حاشیه نمی‌رود

امیر قطر در مجمع عمومی سازمان ملل: مسئله فلسطین به حاشیه نمی‌رود امیر قطر در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل ضمن تاکید بر محوریت مسئله فلسطین اعلام کرد که اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان نسل‌کشی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به سخنرانی پرداخت.

امیر قطر در این سخنرانی اعلام کرد: حمله به مردم فلسطین در نوار غزه، اوج بربریت و وحشی‌گری است. محکومیت‌ها و گزارش‌ها تمام شده و چیزی جز جنایت و قربانیان سالمند، زن و کودکِ آن در غزه باقی نمانده است.

وی افزود: عدم مداخله برای توقف حمله «اسرائیل» به غزه یک رسوایی بزرگ است. احتمال به حاشیه‌رفتن مسئله فلسطین برخی را فریفته، اما چنین چیزی در خصوص مسئله فلسطین ممکن نیست. مسئله فلسطین تنها در ۲ صورت از بین می‌رود؛ از بین رفتن اشغالگران یا از بین رفتن ملت فلسطین.

امیر قطر گفت: جنگ وحشیانه جاری در غزه تیر خلاص را به مقبولیت جامعه بین‌الملل زد. ما با خشونت و تعرض به غیرنظامیان از هر طرفی که باشند مخالف هستیم. آیا عاقلانه است که پس از این فاجعه کشور‌های بزرگ به ضرورت توقف جنگ و حرکت به سوی راه حلی عادلانه و فوری پی نبرند؟ اقدامات «اسرائیل» در حق فلسطینیان نسل‌کشی است.

وی افزود: سخن از امنیت، صلح و ثبات جهانی بدون اقدامات عملی که به سوی توقف جنگ رهنمون شوند معنایی ندارد. جامعه بین‌الملل مسئول پیامد‌های رخداد‌هایی است که برای ملت برادرمان در فلسطین اتفاق می‌افتد؛ ملتی که در معرض نسل‌کشی است. نابودی اشغالگران و دستیابی به حق تعیین سرنوشت از سوی ملت فلسطین منت یا بخششِ کسی نیست.
امیر قطر گفت: اسماعیل هنیه تنها رئیس جنبش حماس نبود، بلکه نخست‌وزیر منتخب ملت فلسطین نیز بود. دستیابی فلسطین به عضویت کامل در سازمان ملل متحد این پیام را به کابینه اشغالگران می‌رساند که قدرت، حق را از میان نمی‌برد. ما تلاش برای میانجیگری جهت پایان‌دادن به جنگ غزه را انتخاب کردیم؛ جنگی که «اسرائیل» در آن از ترور سران سیاسی باکی ندارد.
وی افزود: تجاوز به غزه و جنگ علیه لبنان را متوقف کنید. انفجار دستگاه‌های ارتباطی بی‌سیم بدون مشخص‌کردن هویت یا محل حضور افراد هدف قرارگرفته در لبنان جنایت بزرگی بود. «اسرائیل» می‌داند که جنگ، صلح را به ارمغان نمی‌آورد و باید جنگ علیه غزه و لبنان را متوقف کند. کلید امنیت در منطقه صلح عادلانه است.
همچنین امیر قطر با اشاره به جنگ اوکراین گفت: جنگ میان روسیه و اوکراین به درد و رنج‌های بشری بزرگی انجامیده است. ما دعوت خود برای یافتن راه حل صلح‌آمیز را تکرار می‌کنیم./ مهر

کلمات کلیدی: قطر حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار