طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

هشدار لاریجانی به کشورهای اسلامی: بدون اقدام عملی، اجلاس دوحه فقط زمینه‌ساز تجاوز جدید است!

هشدار لاریجانی به کشورهای اسلامی: بدون اقدام عملی، اجلاس دوحه فقط زمینه‌ساز تجاوز جدید است!  دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به جلسه آتی کشورهای اسلامی در دوحه خطاب به کشورهای اسلامی بیان کرد که انتظار می‌رود علیه دیوانگی این رژیم «ستاد عملیات مشترک» تشکیل دهید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۸۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در پیام هشداری خطاب به کشورهای اسلامی بیان کرد که تشکیل اجلاس اسلامی بدون نتیجه عملی مساوی است با سفارش تجاوز جدید به رژیم صهیونیستی!

لاریجانی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت:  هشدار به دولت‌های اسلامی! تشکیل اجلاس کنفرانس اسلامی پر از سخنرانی و بدون نتیجه‌ی عملی (همانند نشست شورای امنیت) مساوی است با سفارش تجاوز جدید به رژیم صهیونیستی!

وی افزود: حداقل علیه دیوانگی این رژیم «ستاد عملیات مشترک» تشکیل دهید.

لاریجانی تاکید کرد: همین تصمیم ارباب این رژیم‌را بسی نگران می‌کند تا برای ایجاد صلح جهانی و جایزه نوبل! دستپاچه، اوامر خود به رژیم صهیونیستی را تغییر دهد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران خاطرنشان کرد: برای مسلمانان گرسنه و مظلوم فلسطینی که کاری نکردید، حداقل برای جلوگیری از نابودی خودتان تصمیم مختصری بگیرید!

به گزارش تسنیم، قرار است روز یکشنبه و دوشنبه همین هفته سران کشورهای عربی و اسلامی به منظور بررسی تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر در دوحه تشکیل جلسه دهند.

از سوی ایران نیز مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان شرکت خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار