ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

طرح جنجالی اسرائیل/ ساخت محله لوکس روی ویرانه‌های غزه

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پس از تأکید بر اشغال غزه و مهاجرت فلسطینی‌ها، گفت که قصد دارد روی ویرانه‌های نوار غزه یک محله لوکس برای مأموران پلیس اسرائیل بسازد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 15
کد خبر: ۲۸۹۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ایتمار بن‌ گویر که به دلیل اظهارات و اقداماتی که باعث تحریک خشونت علیه فلسطینی‌ها و نقض حقوق بشر می‌شود، در فهرست تحریم‌های چند کشور اروپایی قرار دارد، در اظهارنظری جدید گفت که می‌خواهد یک محله لوکس برای افسران پلیس اسرائیل بر روی ویرانه‌های غزه بسازد که تشویق‌ مقام‌های ارشد پلیس این رژیم را در پی داشت.

او در مراسمی در بیت شمش خطاب به جمعیت درباره جنگ در غزه گفت که «ما ماموریت را تمام خواهیم کرد، غزه را اشغال خواهیم کرد و مهاجرت داوطلبانه را تشویق خواهیم کرد».

این مقام تندروی صهیونیست سپس با قاطعیت مدعی شد که «وقتی این امر محقق شود، می‌خواهیم محله افسران پلیس را هم در غزه ایجاد کنیم. در ساحل دریا، همه چیز بی‌نقص خواهد بود».

او محله ادعایی را «لوکس» با ساختمان‌های بلند مشرف به دریای مدیترانه توصیف کرد و افزود «زمان اسکان یهودیان فرا رسیده، زمان تشویق مهاجرت داوطلبانه [اهالی غزه] فرا رسیده، زمان اجرای مجازات اعدام برای تروریست‌ها فرا رسیده است».

نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو مدعی است که کابینه‌اش اسکان مجدد در غزه را علیرغم آن که برخی در کابینه‌ برایش تلاش می‌کنند، دنبال نمی‌کند./مشرق

کلمات کلیدی: اسرائیل غزه
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار