افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

نفوذ موج جدید بارش‌های سنگین و کاهش دمای غیرمعمول از شنبه در کشور

یک مقام مسئول سازمان هواشناسی با اشاره به نفوذ موج جدید بارش‌های سنگین از هفته آینده به کشور گفت: از روز شنبه با نفوذ توده هوای خنک، کاهش دمای غیرمعمول در اکثر نقاط کشور تداوم خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 16
کد خبر: ۲۸۹۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به نفوذ موج جدید بارش‌ها به کشور از هفته آینده گفت: تا روز چهارشنبه (۲۶ شهریور) در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز غربی و شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید در برخی ساعات رخ می‌دهد.

وی افزود: همچنین از بعدازظهر روز شنبه (۲۹ شهریور) نفوذ توده هوای خنک موجب خواهد شد هوای خنک غیرمعمول در اغلب مناطق کشور تداوم داشته باشد.

ضیائیان ادامه داد: همچنین روز پنجشنبه (۲۷ شهریور) در برخی نقاط گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز شرقی و روز جمعه (۲۸ شهریور) در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده همراه با رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی یادآور شد: طی پنج روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، برخی نقاط استان هرمزگان و جنوب شرق فارس در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رشد ابرهای همرفتی، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: در سه روز آینده برای مناطق شمال، شرق، شرق دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور و همچنین در پنج روز آینده برای منطقه زابل، وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی روزهای پنجشنبه و جمعه نیز به دلیل وزش باد شدید در نیمه غربی کشور و افزایش سرعت باد روی کشور عراق، احتمال تشکیل توده گردوخاک و انتقال آن به غرب ایران وجود دارد که برای استان‌های نیمه غربی همراه با کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

ضیائیان در پایان با اشاره به وضعیت هوای پایتخت اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۲۵ شهریور) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و گاهی افزایش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای هوای تهران در گرم‌ترین ساعات به ۳۰ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۱۹ درجه سانتیگراد می‌رسد./مهر

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار