مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد

اصلاح سهمیه‌های کنکور برای ۱۴۰۵/ وعده وزارت علوم برای عدالت آموزشی

اصلاح سهمیه‌های کنکور برای ۱۴۰۵/ وعده وزارت علوم برای عدالت آموزشی معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر پیشنهاد نهایی اصلاح سهمیه‌های کنکور از سوی وزارت علوم تقدیم رئیس جمهور شده است، گفت: اگر همراهی لازم در این زمینه صورت بگیرد، این تصمیم برای کنکور سال آینده اعمال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 20
کد خبر: ۲۸۹۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر ابوالفضل واحدی ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت اصلاح سهمیه های ورود به دانشگاه ها اشاره کرد و اظهار کرد: رعایت عدالت آموزشی دغدغه اصلی رییس جمهور در خصوص اصلاح سهمیه های ورود به دانشگاه ها است به طوریکه تاکید دارند این امر باید به عنوان یک خط و مشی در همه مسائل مورد توجه قرار بگیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در خصوص اصلاح سهمیه های کنکور یک سری الزامات و ملاحظاتی در بخش های مختلف جامعه که به نوعی جامعه مدیون این بخش است، وجود دارد. باید بتوانیم در اصلاح سهمیه های کنکور ضمن اینکه فرصت برابر آموزش را برای همه ایجاد می کنیم، ملاحظات این بخش از جامعه را نیز در نظر بگیریم.

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: با در نظر گرفتن ملاحظات فوق ماموریتی از سوی رییس جمهور در خصوص اصلاح سهمیه های کنکور به وزارت علوم داده شده است تا طرحی را با رعایت نکات فوق آماده کند.

دکتر واحدی با بیان اینکه به هیچ عنوان بحث حذف سهمیه های کنکور مطرح نیست، خاطر نشان کرد: ما به دنبال سامان دهی این موضوع هستیم. تا هم کرامت و ارزش کسانی که جامعه به نوعی به آنها وامدار هستند، حفظ شود و هم اینکه عدالت آموزشی و فرصت برابر تحصیل فراهم شود. بر این اساس پیشنهاد وزارت علوم در این خصوص آماده و به رییس جمهور ارسال شده است. ایشان نیز ملاحظاتی در این زمینه داشتند، رفت و برگشت هایی نیز صورت گرفت. پس از اینکه نظرات اصلاح سهمیه ها اعمال شود، تصمیم نهایی گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پیشنهاد نهایی اصلاح سهمیه های کنکور از سوی وزارت علوم تقدیم رئیس جمهور شده است و منتظر هستیم تا مسیر خود را پیش ببرد، گفت: امیدواریم این قانون برای کنکور سال ۱۴۰۵ اعمال شود. چرا که اصلاح سهمیه ها با این فلسفه صورت گرفته است که عدالت آموزشی را با رعایت ملاحظات لازم محقق کند. ضمن اینکه به سوالات جامعه در این زمینه به نحو مناسبی پاسخ داده شود. اگر همراهی لازم در این زمینه صورت بگیرد. این تصمیم برای کنکور سال آینده اعمال خواهد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: کنکور
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار