تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته روسی مجهز شد/ تهدیدی جدید برای ناوهای آمریکایی

 در بحبوحه تنش‌های فزاینده میان واشنگتن و کاراکاس، منابع خبری از تجهیز جنگنده‌های نیروی هوایی ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته ضد کشتی خا-۳۱ ساخت روسیه خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 20
کد خبر: ۲۸۹۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز شنبه از تجهیز جنگنده‌های نیروی هوایی ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته خا-31 خبر دادند.

بر اساس این گزارش، روسیه ونزوئلا را به موشک‌های مرگبار ضد کشتی خا-31 با سرعت 3.5 ماخ مجهز کرده است.

این موشک می‌تواند تهدیدی جدی برای ناوچه یا ناوشکن نیروی دریایی آمریکا باشد. در روزهای گذشته نیروی هوایی ونزوئلا شماری از جنگنده‌های سوخو خود را در نمایش قدرت به پرواز درآورد.
در روزهای گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از دومین حمله دقیق و هدفمند با ادعای حمله به کارتل‌های خشونت‌بار مواد مخدر و تروریست‌های مواد مخدر در منطقه خبر داد.

گزارش‌ها از بسیج مردمی شهروندان ونزوئلا و آموزش‌های نظامی برای هرگونه رویارویی محتمل با ارتش آمریکا حکایت دارد.

مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفته ایالات متحده با هدف سرقت منابع طبیعی ونزوئلا از جمله نفت، گاز و طلا، در تلاش است تا یک دولت دست‌نشانده در این کشور ایجاد کند.

مادورو  اظهار داشت: «آمریکا طرحی امپریالیستی طراحی کرده تا با تغییر رژیم در ونزوئلا، دولتی وابسته به خود ایجاد کند و بزرگ‌ترین ذخایر نفت جهان، چهارمین ذخایر بزرگ گاز و بزرگ‌ترین ذخایر طلا را به سرقت ببرد.»

 او افزود که آمریکا برای رسیدن به این هدف، ناوهای جنگی و یک زیردریایی هسته‌ای را در منطقه کارائیب مستقر کرده و اتهامات نادرستی علیه ونزوئلا مطرح می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار