اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

پوتین در آستانه اظهارات مهم/ تأکید دوباره بر راه‌حل دو کشوری در مناقشه فلسطین و اسرائیل

پوتین در آستانه اظهارات مهم/ تأکید دوباره بر راه‌حل دو کشوری در مناقشه فلسطین و اسرائیل  دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اینکه پوتین امروز اظهارات مهمی خواهد داشت، تاکید کرد: مسکو همچنان به قطعنامه‌های شورای امنیت و مواضع بین‌المللی درباره حل‌وفصل مناقشه فلسطین و اسرائیل بر اساس موجودیت دو کشور پایبند است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 22
کد خبر: ۲۸۹۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین امروز، دوشنبه، در جمع خبرنگاران یادآور شد که روسیه همچنان به مواضع بین‌المللی درباره امکان حل‌وفصل مناقشه فلسطین و اسرائیل بر اساس موجودیت دو کشور مستقل پایبند است. وی گفت: «ما همچنان به قطعنامه‌های اصولی شورای امنیت سازمان ملل و موضع بین‌المللی درباره امکان حل‌وفصل مناقشه فلسطین و اسرائیل بر اساس رویکرد دو کشوری پایبند هستیم.»

به عقیده او، راهکار موجودیت دو کشور مستقل فلسطین و اسرائیل، تنها راه درست برای حل این مناقشه پیچیده و طولانی‌مدت است که اکنون در حادترین و تراژیک‌ترین مرحله تاریخ خود قرار دارد.

روز یکشنبه 21 سپتامبر گزارش شد که پرتغال قصد دارد فلسطین را به‌عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد. پیش از آن نیز کشورهای کانادا، استرالیا و انگلیس استقلال فلسطین را به رسمیت شناختند.

پسکوف ادعای استونی درباره نقض حریم هوایی این کشور توسط روسیه را بی‌اساس خواند

دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سئوال دیگری تاکید کرد که ادعای مقامات استونی درباره نقض حریم هوایی این کشور توسط روسیه بی‌اساس بوده و با هدف تشدید تنش در منطقه مطرح شده است. دیمیتری پسکوف گفت: «ما چنین اظهاراتی را کاملاً بی‌اساس، بی‌پایه و در راستای ادامه خط‌مشی کاملاً افراطی برای تشدید تنش و تحریک فضای تقابلی می‌دانیم.»

او تأکید کرد که وزارت دفاع روسیه قبلاً این ادعاها را کاملاً رد کرده و افزوده است که نیروهای مسلح روسیه کاملاً در چارچوب قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین مربوط به پروازها، عمل می‌کنند.

وزارت امور خارجه استونی روز جمعه روسیه را متهم کرده بود که سه فروند جنگنده میگ-31 حریم هوایی این کشور را نقض کرده‌اند. در همین ارتباط، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز اشاره کرد که با مقامات تالین در این رابطه در تماس است. همان روز جمهوری استونی در پی این حادثه درخواست برگزاری مشورت با کشورهای عضو ناتو را مطرح کرد، در حالی که وزارت دفاع روسیه نقض حریم هوایی استونی توسط هواپیماهای روسی را تکذیب کرده بود.

پوتین اظهارات مهمی در نشست شورای امنیت خواهد داشت

سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه قرار است امروز در نشست کاری خود با اعضای دائم شورای امنیت چندین اظهارنظر مهم بیان کند. پسکوف گفت: «انتظار داریم که امروز، حدود ساعت دو و نیم بعدازظهر (به وقت مسکو)، رئیس‌جمهور چندین اظهارنظر مهم داشته باشد.»

پوتین ظهر امروز با اعضای دائم شورای امنیت روسیه دیدار و گفتگو خواهد کرد. این قبیل نشست‌ها بطور مرتب و برای بررسی مسائل مهم داخلی و بین‌المللی برگزار می‎‌شوند./تسنیم

کلمات کلیدی: پوتین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار