زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های اروپا چند روز بعد از حمله سایبری

 چند روز بعد از وقوع حمله سایبری به فرودگاه‌های اروپا در برلین، هزاران مسافر همچنان سرگردان هستند و اختلالات در لندن و بروکسل همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 22
کد خبر: ۲۸۹۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز بعد از وقوع حمله سایبری به فرودگاه های اروپا در برلین، هزاران دونده ماراتن همچنان در فرودگاه سرگردان ماندند. مشکلات در لندن و بروکسل نیز سه روز پس از این حمله ادامه داشت.

در سومین روز پس از حمله سایبری، فرودگاه برلین (BER) همچنان با مشکلاتی در زمینه پردازش مسافران و تحویل چمدان‌ها دست و پنجه نرم می‌کند.

سفر بازگشت هزاران دونده از ماراتن برلین از صبح امروز اوضاع را دشوارتر کرده است. سخنگوی فرودگاه برلین امروز صبح گفت که صف‌های طولانی مسافران در محل پذیرش و تحویل چمدان‌ها و همچنین تأخیرهای قابل توجه در بسیاری از پروازها وجود دارد. مشکلات در لندن و بروکسل نیز هنوز حل نشده است.
هنوز مشخص نیست که سیستم‌ها چه زمانی تعمیر خواهند شد. یک مقام مربوطه گفت که این شرکت در تماس نزدیک با شرکت فناوری اطلاعات آمریکایی است که قربانی حمله سایبری بدافزار شده است. این شرکت خارجی عصر یکشنبه اعلام کرد که در مراحل نهایی به‌روزرسانی‌های لازم برای بازیابی کامل عملکرد سیستم است.

حمله سایبری روز جمعه، شرکت آمریکایی «کالینز ایرو اسپیس» سازنده نرم‌افزارهای خودکار پذیرش و سوار کردن مسافران را هدف گرفت و موجب اختلال گسترده در فرودگاه‌های بزرگ اروپایی شد.

فرودگاه‌های برلین و بروکسل نیز با اختلال در سامانه‌های الکترونیک خود روبه‌رو شدند که روند پذیرش را مختل کرد و کارکنان خطوط هوایی را واداشت تا گزینه‌هایی مانند نوشتن دستی کارت پرواز یا استفاده از لپ‌تاپ‌های پشتیبان را امتحان کنند.

فرودگاه دوبلین هم هشدار داده که در ترمینال 2 زمان پذیرش و تحویل بار ممکن است طولانی‌تر از حد معمول باشد.

این فرودگاه در پیامی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: برخی از خطوط هوایی همچنان از راهکارهای دستی برای صدور برچسب بار و کارت پرواز در ترمینال 2 استفاده می‌کنند. در نتیجه، روند پذیرش و تحویل بار ممکن است بیشتر از حد معمول زمان ببرد.

فرودگاه بروکسل هم اعلام کرد که ارائه دهنده خدمات به طور فعال روی این مشکل کار می‌کند، اما هنوز مشخص نیست که این مسئله چه زمانی حل خواهد شد.

سخنگوی فرودگاه برلین هم گفت: برخی از شرکت‌های هواپیمایی هنوز روند سوار شدن مسافران به هواپیما را به صورت دستی پردازش می‌کنند و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که اختلال الکترونیکی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت./تسنیم

کلمات کلیدی: اروپا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار