تیراندازی در دفتر مهاجرت و گمرک آمریکا؛ مهاجم کشته شد چراغ سبز ترامپ به ناتو برای سرنگون کردن جت‌های روسی ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد دیدار مجدد عراقچی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نیویورک دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم گروسی: بازرسان هسته‌ای در صورت توافق به ایران می‌روند آلمان: حتی پس از اعمال تحریم‌ها، در‌های مذاکره با ایران باز است واکنش حماس به کنفرانس راهکار دو دولتی در نیویورک رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد اردوغان در اجلاس سازمان ملل: منطقی برای توحش اسرائیل وجود ندارد گروسی رسماً نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد روبیو: برخی رهبران جهان برای چند دقیقه دیدن ترامپ التماس می‌کنند! رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل: دوره من عصر طلایی آمریکاست/ به ۷ جنگ پایان دادم

صدراعظم آلمان خواستار اصلاحات فوری اقتصادی شد

 صدراعظم آلمان با تاکید بر اینکه کل جامعه ارزشی غرب به دلیل اوضاع پر تنش جهانی با بزرگترین آزمون خود روبرو است، از پیامدهای مستقیم این وضعیت برای اقتصاد کشورش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 24
کد خبر: ۲۸۹۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، فریدریش مرتس صدراعظم آلمان با توجه به اوضاع پرتنش جهانی و رکود اقتصادی، بار دیگر خواستار اصلاحات گسترده شده است.

این مقام آلمانی تاکید کرد: کل جامعه ارزشی غرب شاید با بزرگترین آزمون خود روبرو است. این امر پیامدهای مستقیمی برای اقتصاد آلمان دارد؛ اقتصادی که به سمت بازارهای جهانی گرایش دارد و به یک نظم جهانی باز و مبتنی بر قانون نیاز دارد.

مرتس گفت: تنها در اقتصادی که به سمت رشد گرایش دارد، می‌توانیم منابع لازم برای تأمین مالی زیرساخت‌ها، تمرین همبستگی و تضمین امنیت اجتماعی در درازمدت را تولید کنیم.

مرتس در گفتگو با اتحادیه‌ها و کارفرمایان متوجه شد، آنها عمیقاً نگران چشم‌انداز شرکت‌ها و مشاغل خود هستند.

وی افزود: به همین دلیل است که ما باید اقدام کنیم، باید این کار را سریع و به زودی انجام دهیم.
مرتس به دلیل بحث‌های مربوط به بودجه تصمیم گرفت که به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک که در جریان است، سفر نکند.

صدر اعظم آلمان بار دیگر بر لزوم اصلاحات اقتصادی در آلمان تأکید کرده و گفت: اقتصاد باید دوباره رشد کند تا سایر پروژه‌های دولت فدرال، مانند پروژه‌های حوزه سیاست اجتماعی، بتوانند اجرا شوند.

وی افزود: جمهوری فدرال آلمان در یکی از چالش‌برانگیزترین مراحل تاریخ معاصر خود قرار دارد، که در آن سیاست خارجی و داخلی دیگر نمی‌توانند از هم جدا شوند.

بنابراین، مرتس گفت، او همیشه تلاش‌های سیاست خارجی خود را با توجه به امور داخلی انجام خواهد داد./تسنیم

کلمات کلیدی: آلمان
ارسال نظر