ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

اصابت دقیق پهپاد به ایلات؛ ضرب‌شست مهم یمنی‌ها به اسرائیل

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از حمله پهپادی به ایلات در اراضی اشغالی و زخمی شدن شماری بر اثر آن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 24
کد خبر: ۲۸۹۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المسیره، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای آژیر خطر در ایلات در اراضی اشغالی خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که صدای آژیر خطر به دنبال رخنه پهپادی به صدا درآمده است. برخی منابع از شنیده شدن صدای انفجار‌هایی در ایلات به دنبال رخنه پهپادی از سمت یمن خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای انفجار و برخاستن دود در ایلات خبر دادند.

اسرائیل الیوم گزارش داد که پهپاد یمنی یک منطقه گردشگری را در‌ام الرشراش در ایلات هدف قرارداده است.

برخی منابع صهیونیست از زخمی شدن هفت نفر بر اثر حمله پهپادی یمن خبر داده که حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

برخی منابع اعلام کردند که پهپاد یمنی هتل کلاب در ایلات را هدف قرار داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی به ناکامی در رهگیری پهپاد یمنی و اصابت آن به ایلات اذعان کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم درباره ناکامی گنبد آهنین در رهگیری پهپاد یمنی تحقیق خواهد کرد.

این رسانه صهیونیستی اذعان کرد: دو موشک برای سرنگونی پهپاد شلیک شده است، اما همه اقدامات شکست خوردند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در این حمله ۱۵ نفر زخمی شده‌اند که حال دو نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

این درحالی است که برخی منابع از زخمی شدن ۱۹ نفر خبر داده‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار