ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

بررسی تعطیلی پنجشنبه های ادارات استان ها در نشست استانداران روز دوشنبه آینده

بررسی تعطیلی پنجشنبه های ادارات استان ها در نشست استانداران روز دوشنبه آینده تعطیلی پنجشنبه های ادارات استان ها در نشست استانداران روز دوشنبه آینده بررسی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 25
کد خبر: ۲۹۰۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ استاندار اصفهان بر لزوم فعالیت ادارات در پنجشنبه‌ها تأکید کرد و گفت: تعطیلی دوباره پنجشنبه‌ها در نشست استانداران سراسر کشور روز دوشنبه آینده بررسی می‌شود.

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از خبرگزاری ایمنا، مهدی جمالی‌نژاد در پاسخ به تعطیلی پنجشنبه‌ها در اصفهان با بیان اینکه «تعطیلی ادارات پیام خوبی برای کشور ندارد»، بر ضرورت ارائه خدمات بدون وقفه به مردم و خودداری از تعطیلی روزهای پنجشنبه تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت تداوم خدمات‌رسانی به شهروندان اظهار کرد: تمایل نداریم خدماتی که به مردم می‌دهیم، دچار وقفه شود و تعطیلی ادارات نباید موجب متضرر شدن مردم می‌شود.

استاندار اصفهان با اشاره به دستورالعمل سازمان اداری و استخدامی کشور برای فعال بودن ادارات در پنجشنبه‌ها، افزود: طبق بخشنامه برای شش ماه اول سال عمل کردیم و برای شش ماه دوم نیز نامه‌ای زده شده که مانند گذشته ادامه دهیم و این یعنی روزهای پنجشنبه باید روز کار باشد.

جمالی‌نژاد تعطیلی ادارات را ناشی از اجبار و عدم وجود راه‌حل برای مشکلات دانست و تصریح کرد: اگر راه‌حل داشتیم، این مشکلات پیش نمی‌آمد و در واقع این تعطیلی‌ها را پیام خوبی نمی‌بینم چرا که معمولاً به دلیل مشکلاتی مانند کمبود زیرساخت یا اجبار اتفاق می‌افتد.

وی با تاکید به اینکه نمی‌خواهیم به کارمندان ظلم شود یا کیفیت خدمات کاهش یابد، از پیگیری این موضوع در جلسه‌ای با حضور استانداران سراسر کشور خبر داد و گفت: این موضوع را دوشنبه آینده در جلسه با استانداران مطرح خواهم کرد تا تصمیمی یکپارچه برای تمام استان‌ها اتخاذ شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار