دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

در دیدار هیأت طالبان با ظریف چه گذشت؟

ملابرادر رئیس دفتر سیاسی طالبان در رأس هیأتی با وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 27
کد خبر: ۲۹۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، ملابرادر رئیس دفتر سیاسی طالبان و سایر اعضای این دفتر و هیأت مذاکره کننده طالبان با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در تهران دیدار و گفتگو کردند.

 

این دیدار در ادامه تلاش‌های ایران برای بازگشت صلح و ثبات به افغانستان و دیدارهای مسؤولان و نماینده ویژه وزیر امور خارجه با مقامات مختلف افغانستان از جمله رئیس جمهور، رئیس هیأت اجرایی، هیأت صلح، رهبران جهادی و شخصیتهای موثر و تاثیرگذار در تحولات افغانستان انجام شده است.

 

هدف از این دیدار نیز ترغیب طرفهای افغان به گفتگوهای بین افغانستانی و تشویق به یافتن راه حل مسائل از طریق گفتگو و حمایت از همه نیروهای افغانستانی برای یافتن فصل مشترک همکاری در بیرون رفتن نیروهای خارجی از این کشور و امنیت افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی بوده است.

 

در این دیدار آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به شکل گیری و تقویت گفتگوها بین افغان ها با مشارکت دولت و تمام نیروهای موثر سیاسی اعلام شد.

 

وزیر خارجه ایران همچنین بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاریهای اقتصادی و فرهنگی با افغانستان بر اساس منافع مشترک همسایگی تاکید کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار