یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

احزاب ملی لبنان در مرقد نصرالله: «به راه شهید پایبندیم؛ مقاومت ادامه دارد»

احزاب ملی لبنان در مرقد نصرالله: «به راه شهید پایبندیم؛ مقاومت ادامه دارد»  احزاب و نیروهای ملی لبنان با صدور بیانیه‌ای از مرقد شهید سید حسن نصرالله، بر پایبندی به اصول ایشان و ادامه راهش تا رسیدن به پیروزیِ وعده داده شده تاکید و اعلام کردند مقاومت با قدرت به مسیر خود ادامه خواهد داد و هرگز تسلیم پروژه‌های دشمن نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 30
کد خبر: ۲۹۰۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، احزاب، نیروها و شخصیت‌های ملی لبنان با برگزاری نشستی در مرقد شهید سید حسن نصرالله با عنوان «نشست وفاداری به سرور وفاداران»، با حضور گروه‌های مقاومت فلسطین و شخصیت‌های سیاسی و حزبی عربی، بیانیه‌ای صادر و تاکید کردند که لبنانِ متحد همچنان چراغ راه مبارزه ملی خواهد ماند و محافظت از حاکمیت، آزادسازی اراضی، تقویت وحدت ملی و حفظ استقلال لبنان، یک وظیفه مقدس برای همه نیروهای ملی شریف است.

نیروهای ملی لبنان تصریح کردند: محافظت از میهن در مواجهه با تجاوزات رژیم صهیونیستی، نیازمند همکاری همه مولفه‌های کشور است، از جمله ارتش، مردم، نیروهای سیاسی و مقاومت.‌ وحدت داخلی، سپر نفوذ ناپذیری در برابر تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی و توطئه‌های خارجی است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از دولت لبنان می‌خواهیم تا یک پروژه بازسازی جامع را برای بازسازی آنچه توسط ماشین جنگی رژیم صهیونیستی ویران شده است، آغاز کند و از پایداری لبنانی‌ها در همه مناطق حمایت و ثبات و امنیت کشور را تضمین و از سرزمین و مردم خود محافظت کند.
احزاب، شخصیت‌ها و نیروهای ملی لبنان تصریح کردند: آرمان فلسطین همچنان در راس اولویت‌های امت اسلامی باقی خواهد ماند و حمایت از مردم فلسطین و حق آنها برای بازپس‌گیری سرزمین خود و تاسیس کشور فلسطین، یک اصل ثابت و سازش ناپذیر است.

در ادامه این بیانیه به تجدید میثاق با شهید سید حسن نصرالله اشاره و تاکید شده است: شهید والامقام ما، شهید سید حسن نصرالله جان خود را در راه قدس فدا کرد و رویکرد ایشان، گواهی زنده بر امتناع ما از هرگونه عقب نشینی از حقوق فلسطینیان و رد عادی‌سازی با دشمن یا پروژه‌های آوارگی و تجزیه خواهد بود.

تهیه کنندگان این بیانیه افزودند: ما به ملت مبارز و استوار فلسطین که به نمایندگی از کل امت اسلامی رنج بسیاری را تحمل می‌کنند و همچنین به مبارزان قهرمان مقاومت در فلسطین، لبنان، یمن، ایران و عراق که با خون خود، خطوط کلی پیروزی آینده را ترسیم می‌نمایند درود می‌فرستیم و تاکید می‌کنیم، این پیروزی در نهایت محقق خواهد شد و منجر به آزادی فلسطین و همه اراضی اشغالی عربی می‌شود.

احزاب و نیروهای ملی لبنان تاکید کردند که ما همچنان در راه مقاومت خواهیم ماند و به تقویت منابع قدرت خود ادامه می‌دهیم و با پشتکار، برای متحد کردن تلاش‌های امت اسلامی در حمایت از گزینه مقاومت تلاش می‌کنیم.

در پایان این بیانیه آمده است: راه سید شهدای امت اسلامی، شهید سید حسن نصرالله همچنان چراغ راه ما و عزم و اراده‌ای خواهد بود که ما را برای مقابله با متجاوزان تا زمان رسیدن به پیروزی و برافراشته شدن پرچم‌های آزادی، غرور و کرامت بر فراز لبنان، فلسطین و هر سرزمین عربی اشغالی دیگری هدایت می‌کند./تسنیم

کلمات کلیدی: لبنان
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار