سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند

آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: متأسفانه دست‌هایی در کار است که نمی‌گذارند حق مردم به مردم برسد. شنیده‌ایم برخی از بانک‌ها با اقدامات خود موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند.‌
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۲۹۰۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک ایام ولادت امام حسن عسکری(ع) با اشاره به اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آینده مجلس، مجموعه‌ای از مسائل مهم کشور را مورد تأکید قرار داد.

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم، افزود: متأسفانه دست‌هایی در کار است که نمی‌گذارند حق مردم به مردم برسد. شنیده‌ایم برخی از بانک‌ها با اقدامات خود موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند. شایسته است در این زمینه تحقیق و برای جلوگیری از چنین اقدامات مخربی تصمیم جدی اتخاذ شود.

مرجع تقلید شیعیان در ادامه، موضوع مسکن را از مهم‌ترین مشکلات امروز جامعه دانسته و گفت: مسکن برای مردم به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است. اگر دولت زمین را در اختیار مردم بگذارد، بخش بزرگی از مشکل مسکن حل خواهد شد؛ چرا که زمین نزدیک به نیمی از هزینه مسکن را تشکیل می‌دهد.

وی با تأکید بر اهمیت مسائل فرهنگی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی تنها با اقتصاد و سیاست معنا نمی‌یابد، بلکه باید به مسائل فرهنگی و معنوی نیز توجه جدی شود.

مرجع تقلید شیعیان در ادامه با اشاره به قانون حجاب، گفت: قانون خوبی تصویب شده اما بلاتکلیف مانده است. بهتر است دولت این قانون را از ادارات خود شروع کند.

وی بر استفاده از انرژی خورشیدی تأکید کرده و اظهار داشت: ایران کشوری آفتابی است و مسئولان وعده داده‌اند که با توسعه پنل‌های خورشیدی مشکل خاموشی برق در سال آینده برطرف خواهد شد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل جوانان پرداخته و عنوان کرد: جوانان چند مشکل اساسی دارند؛ ازدواج، مسکن و کار. دولت باید با بسیج خیرین و استفاده از ظرفیت‌های موجود این مشکلات را برطرف کند تا جمعیت کشور که از مهم‌ترین عوامل قدرت است حفظ شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های خیرین تصریح کرد: خیرین می‌توانند نقش مهمی در ساخت مدارس، دانشکده‌ها و درمانگاه‌های مجهز ایفا کنند.

مرجع تقلید شیعیان خواستار تسریع در ساخت و بهره برداری فرودگاه قم شدند و افزود: وجود فرودگاه در قم اهمیت این شهر را در جهان بیشتر می‌کند و رفت‌وآمد زائران را تسهیل خواهد کرد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پایان با اشاره به نقش نظارتی مجلس گفت: نظارت بر عملکرد وزرا به معنای مچ‌گیری نیست، بلکه موجب دقت بیشتر در کار آن‌ها خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار