حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصاد باید سریع حل شود وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند سپاه: تجاوز دوباره دشمن، پاسخی مرگبارتر از وعده‌های صادق خواهد داشت پزشکیان: کیفیت آموزش و روش‌های تدریس باید اصلاح شود لاریجانی: غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند / اسنپ‌بک مکانیسم خوبی نبود لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT

حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند

امام جمعه موقت تهران گفت: آمریکا ۴۷ سال هیچ غلطی نتوانست بکند و اروپایی‌ها هم با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۲۹۰۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز طی سخنانی اظهار داشت: روش پیامبر این بود که هرچه را قرآن دستور می داد او عملی می‌کرد.

وی افزود: 5 بار در قرآن به پیامبر درباره یاد خدا دستور داده شده است. در قرآن درباره دو چیز در رابطه با یاد خدا تاکید شده است اولین موضوع کثرت یادخدا و موضوع بعدی تاکید قرآن بر شدت یاد خدا است.

خاتمی ادامه داد: وقتی صحبت از کثرت یاد خدا می‌شود منظور کمیت یاد خدا است زیرا زمانیکه یاد خدا فراموش شود شیطان در کمین نشسته است و از این فرصت استفاده می‌کند. اما شدت یاد خدا کیفیت یادخدا را در نظر دارد. پیامبر اکرم(ص) هم کثرت و هم شدت یاد خدا را در نظر داشت.

امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: امروز نماز جمعه ما مزین به عزیزان نیروی انتظامی است. این عزیزان در ارتباط مستقیم با مردم هستند و وظیفه اصلی آنها تامین امنیت است که کاری بسیار مهم است. یکی از ویژگی‌های مهمی که قرآن برای یک جامعه نمونه بیان می‌کند امنیت و این سروران عزیز ما در این عرصه خدمت گذار هستند.

وی ادامه داد: فراجا بیش از 13 هزار شهید و 35 هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است و در همین ایام دفاع مقدس 12 روزه نیز شهدای عزیز تقدیم انقلاب اسلامی کردند.

خاتمی با اشاره به مبانی معارفی پیام تلویزیونی رهبر انقلاب گفت: رهبر انقلاب خیلی شفاف فرمودند غنی سازی اورانیوم یک ضرورت کشور است و اینکه دولتی بگوید ایران اصلا نباید غنی سازی داشته باشد ذلت است و ایران ذلت پذیر نیست.

امام جمعه موقت تهران افزود: وزارت خارجه آمریکا به صراحت می‌گوید ایران نباید غنی سازی داشته باشد اما باید گفت شما غلط می‌کنید مگر شما چکاره‌ هستید؟ آمریکا امروز می‌گوید غنی سازی نداشته باشید فردا هم می‌گوید موشک دور برد نداشته باشد که اگر حمله کردند بتوانند ایران را شخم بزنند اما این احمق ها نمی دانند که این ما هستیم که تل آویو و حیفا را شخم می‌زنیم.

وی اظهار داشت: رهبر انقلاب تاکید کردند که مذاکره مستقیم با آمریکا بن بست محض است. مبانی این بیانات رهبر انقلاب در نهج البلاغه هم بیان شده است که مرگ با عزت به زندگی با ذلت شرف دارد. امام حسین(ع) هم به دشمن فرمود هرگز دست ذلت به دشمن نمی‌دهم. آمریکا و اروپا بدانند، آمریکا 47 سال هیچ غلطی نتوانست بکند و اروپایی‌ها هم با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

خاتمی با اشاره به اوضاع فلسطین عنوان کرد: نقشه ای که ترامپ خبیث در ر ابطه با فلسطین دارد، ذلت فلسطین ک سلطه اشرار بر فلسطینی‌ها است و آفرین بر فلسطینی‌ها که این طرح را نپذیرفتند. هفته گذشته شاهد بودیم در سخنرانی جلاد فلسطین در سازمان ملل برخی کشورها به ندای انسانیت لبیک گفتند و سالن را ترک کردند اما برخی‌ کشورها که نام اسلامی هم یدک می‌کشند با حضور در سالن جلسه خلاف قرآن و پیامبر عمل کردند و به این مجرم قرن کمک کردند.

امام جمعه موقت تهران گفت: اسرائیلی‌ها 65 هزار کودک و زن و مرد را در فلسطین کشته‌اند اما این جنگ عیار کسانیکه از آنها انتظار مردانگی داشتیم را معلوم کرد. فلسطین تنها با مقاومت جان پیدا کرده است و در این جنگ هم شاهد اوج مردانگی و مقاومت در غزه هستیم. ناوگان جهانی صمود کار بسیار ستودنی و مناسبی بود و از منش اشغالگران هم انتظار برخورد و حشیانه با این کاروان بود اما از سازمان ملل می‌پرسیم چرا خفه خون گرفتید و حرف نمی‌زنید؟ من می‌گیوم شما سازمان ملل نیستید بلکه سازمان آمریکا و اسرائیل هستید.

وی با اشاره به سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و فرماندهان حزب الله گفت: به فضل خدا شهید نصرالله ریشه صهیونیست‌ها را خواهد کند.

خاتمی گفت: پیروزی وزرشکاران در عرصه‌های بین المللی مایه مباهات بود. ابتکار آنها در دادن سلام نظامی به پرچم ایران ستودنی بود؛ امیدواریم ایران اسلامی در همه عرصه‌ها موفق و پیروز باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده