هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

واکنش رسمی اسلام‌آباد به اظهارات فرمانده ارتش هند: ما عقب‌نشینی نخواهیم کرد

واکنش رسمی اسلام‌آباد به اظهارات فرمانده ارتش هند: ما عقب‌نشینی نخواهیم کرد ارتش پاکستان نگرانی خود را در مورد اظهارات «تحریک‌آمیز» رهبران هند ابراز کرد و هشدار داد که درگیری بعدی بین دو کشور می‌تواند به «ویرانی فاجعه‌بار» منجر شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، بیانیه ارتش پاکستان یک روز پس از آن منتشر شد که ژنرال «اوپندرا دویودی» فرمانده ارتش هند به اسلام آباد هشدار داد که نیروهایش دفعه بعد خویشتنداری نشان نخواهند داد و اگر می‌خواهد جایگاه خود را در نقشه جهان حفظ کند، باید «حمایت» از تروریسم را متوقف کند.

خبرگزاری آناتولی در گزارش خود آورده است: پیش از این، «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند روز پنجشنبه گفته بود هرگونه ماجراجویی پاکستان در منطقه «سر کریک» با پاسخی «قوی و قاطع» مواجه خواهد شد که می‌تواند «تاریخ و جغرافیا را تغییر دهد».

منطقه مذکور یک خور جزر و مدی ۹۶ کیلومتری مورد مناقشه بین گجرات هند و استان سند پاکستان است.

ارتش پاکستان در بیانیه‌ خود همچنین اعلام کرد: «ما با نگرانی شدید اظهارات توهم‌آمیز، تحریک‌آمیز و میهن‌پرستانه‌ای را که از بالاترین سطوح نهاد امنیتی هند منتشر می‌شود، مشاهده کرده‌ایم.»

در بخش دیگری از این بیانیه همچنین ذکر شده است: «در مواجهه با اظهارات بسیار تحریک‌آمیز ما هشدار می‌دهیم که درگیری آینده ممکن است به ویرانی فاجعه‌باری منجر شود. در صورت شروع دور جدیدی از خصومت‌ها، پاکستان عقب‌نشینی نخواهد کرد. ما قاطعانه و بدون هیچ تردیدی با خویشتنداری پاسخ خواهیم داد. پاکستان قابلیت و قطعیت لازم برای مقابله و حمله به هر وجب از خاک دشمن را دارد.»

ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد: «این بار ما افسانه مصونیت جغرافیایی را در هم خواهیم شکست و دورترین نقاط سرزمین هند را هدف قرار خواهیم داد.»

جنگ چهار روزه بین هند و پاکستان در ماه مه امسال با حمله ۲۲ آوریل به تفرجگاه توریستی پهلگام در کشمیر تحت کنترل هند آغاز شد.

دهلی این حمله را به اسلام آباد نسبت داد، اما اسلام آباد مسئولیت آن را رد کرد و خواستار تحقیقات بی‌طرفانه شد. اما هند «عملیات سیندور» را آغاز کرد و مکان‌هایی را در پاکستان هدف قرار داد که با واکنش نظامی پاکستان همراه شد./ایسنا

کلمات کلیدی: هند پاکستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار