واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود

بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود سخنگوی وزارت خارجه گفت: رویکرد سه کشور اروپایی در مورد مسئله هسته ای غیرمسئولانه و مخرب بوده است. سه کشور عملا از سازوکار موسوم به اسنپ بک در برجام سوء استفاده کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۲۹۰۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود که در محل این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: دستگاه دیپلماسی یکی از لحظات پرکار خود را در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل سپری کرد. اما همچنان مهم ترین موضوع روز ادامه نسل کشی در فلسطین اشغالی علیرغم ادعاهایی که در مورد برقراری صلح وجنایات در غزه مطرح شده و کماکان فلسطینیان در معرض کشتار وسلاح گرم هستند و هم شاهد قحطی در غزه هستند.

وی ادامه داد: نزدیک به ۸۰هزار انسان در غزه کشته و یا مفقود شدند و کل غزه تبدیل به خاک شده است.بحث کارزار انسانی وبین المللی برای حمایت از مردم غزه ادامه دارد.

وی افزود: بازداشت فعالان ناوگان پایداری اقدام تروریستی و جنایت جنگی است.

سوء استفاده اروپا از سازوکار اسنپ بک در برجام

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رویکرد سه کشور اروپایی، گفت: رویکرد سه کشور اروپایی در مورد مسئله هسته ای غیرمسئولانه و مخرب بوده است. سه کشور عملا از سازوکار موسوم به اسنپ بک در برجام سوء استفاده کردند.

وی عنوان کرد: سه کشور عملا از سازوکار موسوم به حل اختلاف در برجام برای تحمیل خواسته آمریکا سوءاستفاده کردند. هر سه شرطی که سه کشور گذاشتند شروط غیرمنطقی بود با وجود این ما بنا به مصالح خودمان تصمیم گرفتیم براساس تعهدات پادمانی با آژانس وارد گفت‌وگو شویم. 

وی‌گفت: تفاهمی که حاصل شد برای شکل دهی به یک سازوکار جدید برای همکاری بین ایران و آژانس مورد رضایت آژانس قرار گرفت و حتی کشورهای اروپایی در ابتدا استقبال کردند ولی بعدا به نوعی رد کردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهار کرد: متعاقبا بحث‌های دیگری مطرح شد. شرط غیرمنطقی از سوی سه کشور برای اینکه ایران وارد گفت‌وگو با آمریکا شود.اروپایی‌ها نتوانستند خود را به عنوان طرف مذاکراتی بالغ و صاحب اراده نشان دهد. شرایط متفاوت از گذشته خواهد بود.

بقائی گفت: اینکه ادعا می‌کنند دیپلماسی باز است یک گزاره کلی است. هر گاه تشخیص دهیم دیپلماسی ثمربخش است از آن استفاده می‌کنیم./مهر

کلمات کلیدی: اسماعیل بقائی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار