عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن

اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد اراکی گفت: همان طور که افرادی نمی‌توانند بگویند می‌خواهیم محیط زیست را با زباله آلوده کنیم و اگر چنین کنند با پاسخ مسئولان مواجه می‌شوند؛ پس همگان هم باید به محیط زیست فرهنگی کشور احترام بگذارند و شأن آن را حفظ کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۲۹۱۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله محسن اراکی امروز پیش از آغاز درس خارج فقه در مسجد امام حسین علیه السلام قم خطاب به عموم مردم و مسئولان اظهار کرد: همه باید بدانیم که جنگ دشمنان علیه ما همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به سه نوع جنگ دشمنان علیه ما خاطر نشان کرد: یکی از این جنگ ها، جنگ نظامی است که بحمدالله ملت ما با رهبری رهبر معظم انقلاب و همت نیرو‌های مسلح دست برتر خود را نشان داده و اگر دشمن بخواهد دوباره اقدامی انجام دهد باز هم سیلی خواهد خورد.

وی نوع دیگر را جنگ اقتصادی دانست و گفت: چهل و چند سال است که این جنگ علیه ملت ایران ادامه دارد؛ اما باز هم مقاومت مردم در این زمینه هم نتیجه بخش بوده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: معتقدیم اگر در این جنگ به رهنمود‌های رهبری بویژه تحقق اقتصاد مقاومتی عمل می‌شد می‌توانستیم پیروزی‌های بیشتری کسب کنیم.

وی افزود: البته در این باره نکات فراوان دیگری هم بویژه در موضوع تبیین فقه نظام اقتصادی اسلامی وجود دارد که باید در جای خود مورد بحث و دقت نظر قرار گیرد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اضافه کرد: جنگ مهم‌تر از این دو جنگ، جنگ فرهنگی است که دشمنان در آن به دنبال نابود کردن هویت و اخلاق و ارزش‌های ملت هستند؛ چراکه اگر براندازی ارزش‌ها محقق شود، همه هویت یک کشور و ملت آسیب می‌بیند.

آیت الله اراکی تصریح کرد: بحث ما در این موضوع، غفلت برخی بانوان و صرفا مسئله بدحجابی یا کشف حجاب نیست؛ بلکه باید توجه داشته باشیم که این موضوع، بخشی از یک جنگ هویتی علیه ملت ماست.

وی با تاکید بر این که دشمنان به دنبال گسترش جنگ هویتی علیه ما هستند گفت: فراموش نکنیم که دشمنان، آندلس مسلمان نشین را با توسعه فساد اخلاقی از پای در آوردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مسئولان و مردم بدانند که شهدا در پل صراط جلو ما را خواهند گرفت و خواهند پرسید مگر ما برای حفظ ارزش‌های این انقلاب خون ندادیم پس چرا شما نسبت به حفظ این ارزش‌ها بی تفاوت بودید و در برابر جنگ هویتی دشمن سکوت یا کم کاری کردید.

وی با اشاره به این که مردم ایران عزیز رنج‌های زیادی برای حفظ هنجار‌های اخلاقی کشیده‌اند خاطر نشان کرد: مسئولان نمی‌توانند در برابر این بی هنجاری‌ها سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم؛ در حالی که آن‌ها همه کاره هستند.

آیت الله اراکی تصریح کرد: البته منظور ما از مقابله با این ناهنجاری ها، راه انداختن بگیر و ببند نیست؛ ولی قطعا مسئولان از جمله رئیس جمهور و وزرا می‌توانند با تدابیری، به مقابله با این جنگ هویتی دشمنان اقدام کنند.

وی سپس گفت: آیا عده‌ای می‌توانند بگویند ما آزادیم و می‌خواهیم از فردا خیابان‌ها را پر از زباله کنیم که اگر چنین کنند؛ قطعا مسئولان جلو آن‌ها می‌ایستند و می‌گویند محیط زیست محترم است؛ اینجاست که باید پرسید چرا برخی مسىئولان به محیط زیست فرهنگی بی توجهند.

وی ادامه داد: خیابان‌ها و معابر عموم، ملک شخصی افراد نیست؛ پس هر فرد نمی‌تواند به سلیقه شخصی در ملک عمومی حاضر شود.

آیت الله اراکی در پایان تاکید کرد: مسئولان بدانند صبر مردم در این زمینه حدی دارد؛ البته ما همه مسئولان را متدین می‌دانیم و امیدواریم در این باره تدبیری کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار