سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اردوغان: سیگنال‌های مثبت از آمریکا درباره اف-۳۵ دریافت کردیم

اردوغان: سیگنال‌های مثبت از آمریکا درباره اف-۳۵ دریافت کردیم رئیس جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، آنکارا سیگنال‌های مثبتی از آمریکا درباره تامین جنگنده‌های اف-۳۵ دریافت کرده است. 
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۲۹۱۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماه گذشته میلادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از گفت‌وگو با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت که شاید به آنکارا اجازه دهد تا جنگنده‌های اف-۳۵ را بخرد.

اردوغان همچنین در مورد کنار گذاشته شدن ترکیه از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ ایالات متحده صحبت کرد و گفت که این حذف، مشروع نیست.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اردوغان به خبرنگاران گفت: «در دیدار با ترامپ، سیگنال‌های مثبتی درباره جنگنده‌های اف-۳۵ دریافت کردیم. ما موضوع اف-۳۵ را به روشنی و بدون ابهام مطرح کردیم.»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه افزود: «مذاکرات فنی لازم در تمامی سطوح به منظور انجام اقدامات ویژه در حال انجام است.»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه صحبت‌هایش گفت که دونالد ترامپ از آنکارا خواسته است حماس را متقاعد کنند تا با یک طرح صلح موافقت کند و توضیح داد که کشورش اهمیت زیادی برای مذاکرات جاری در شرم‌الشیخ مصر با هدف دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ قائل است.

اردوغان اظهار داشت: اولویت ما یک آتش‌بس فوری و پایدار است و اینکه حماس برای صلح و مذاکرات بیشتر آماده است.

وی افزود که این یک گام بسیار ارزشمند است.

وی همچنین در مورد توقیف غیرقانونی ناوگان جهانی الصمود توسط اسرائیل اظهار نظر و از فعالان به خاطر «آشکار کردن محاصره غیرقانونی غزه» تقدیر کرد.

اردوغان همچنین «نسل‌کشی و تروریسم برنامه‌ریزی‌شده» اسرائیل در غزه را محکوم کرد.

رئیس جمهور ترکیه در عین حال خاطرنشان کرد: «ما به ترامپ توضیح دادیم که چگونه می‌توان در فلسطین به راه‌حلی دست یافت و او از ما خواست که با حماس دیدار کنیم و آنها را در این مورد متقاعد کنیم.»

وی ادامه داد: «مهم است که غزه همچنان قلمروی فلسطین باقی بماند و در نهایت توسط فلسطینی‌ها اداره شود و مساله دستیابی به امنیت و ایجاد و راه‌اندازی یک نیروی تثبیت‌کننده می‌تواند به طور جامع ارزیابی شود.»

اردوغان همچنین گفت: ما به تلاش خود برای پایان دادن به درگیری اسرائیل و فلسطین بر اساس راه حل دو دولتی ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور ترکیه در ادامه در مورد وضعیت سوریه نیز گفت که آنکارا اجازه نخواهد داد سوریه به بی‌ثباتی بازگردد و از یگان‌های حفاظت خلق خواست تا به توافق اولیه خود برای ادغام با نیروهای امنیتی سوریه احترام بگذارد./قدس

کلمات کلیدی: اردوغان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار