عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

اردوغان: سیگنال‌های مثبت از آمریکا درباره اف-۳۵ دریافت کردیم

رئیس جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، آنکارا سیگنال‌های مثبتی از آمریکا درباره تامین جنگنده‌های اف-۳۵ دریافت کرده است. 
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۲۹۱۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماه گذشته میلادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از گفت‌وگو با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت که شاید به آنکارا اجازه دهد تا جنگنده‌های اف-۳۵ را بخرد.

اردوغان همچنین در مورد کنار گذاشته شدن ترکیه از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ ایالات متحده صحبت کرد و گفت که این حذف، مشروع نیست.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اردوغان به خبرنگاران گفت: «در دیدار با ترامپ، سیگنال‌های مثبتی درباره جنگنده‌های اف-۳۵ دریافت کردیم. ما موضوع اف-۳۵ را به روشنی و بدون ابهام مطرح کردیم.»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه افزود: «مذاکرات فنی لازم در تمامی سطوح به منظور انجام اقدامات ویژه در حال انجام است.»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه صحبت‌هایش گفت که دونالد ترامپ از آنکارا خواسته است حماس را متقاعد کنند تا با یک طرح صلح موافقت کند و توضیح داد که کشورش اهمیت زیادی برای مذاکرات جاری در شرم‌الشیخ مصر با هدف دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ قائل است.

اردوغان اظهار داشت: اولویت ما یک آتش‌بس فوری و پایدار است و اینکه حماس برای صلح و مذاکرات بیشتر آماده است.

وی افزود که این یک گام بسیار ارزشمند است.

وی همچنین در مورد توقیف غیرقانونی ناوگان جهانی الصمود توسط اسرائیل اظهار نظر و از فعالان به خاطر «آشکار کردن محاصره غیرقانونی غزه» تقدیر کرد.

اردوغان همچنین «نسل‌کشی و تروریسم برنامه‌ریزی‌شده» اسرائیل در غزه را محکوم کرد.

رئیس جمهور ترکیه در عین حال خاطرنشان کرد: «ما به ترامپ توضیح دادیم که چگونه می‌توان در فلسطین به راه‌حلی دست یافت و او از ما خواست که با حماس دیدار کنیم و آنها را در این مورد متقاعد کنیم.»

وی ادامه داد: «مهم است که غزه همچنان قلمروی فلسطین باقی بماند و در نهایت توسط فلسطینی‌ها اداره شود و مساله دستیابی به امنیت و ایجاد و راه‌اندازی یک نیروی تثبیت‌کننده می‌تواند به طور جامع ارزیابی شود.»

اردوغان همچنین گفت: ما به تلاش خود برای پایان دادن به درگیری اسرائیل و فلسطین بر اساس راه حل دو دولتی ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور ترکیه در ادامه در مورد وضعیت سوریه نیز گفت که آنکارا اجازه نخواهد داد سوریه به بی‌ثباتی بازگردد و از یگان‌های حفاظت خلق خواست تا به توافق اولیه خود برای ادغام با نیروهای امنیتی سوریه احترام بگذارد./قدس

کلمات کلیدی: اردوغان
ارسال نظر
آخرین اخبار