البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

عون: محکومیت اسرائیل کافی نیست/ تجاوزات بعد از آتش‌بس ادامه دارد

عون: محکومیت اسرائیل کافی نیست/ تجاوزات بعد از آتش‌بس ادامه دارد  رئیس جمهور لبنان با بیان اینکه محکومیت صرفِ مقابل تجاوزات آشکار اسرائیل به لبنان کافی نیست، اعلام کرد که اسرائیل بعد از آتش بس در غزه، به حملات آشکار خود علیه لبنان ادامه می‌دهد؛ بدون هیچ توجیه و بهانه‌ای.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 11
کد خبر: ۲۹۱۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان در واکنش به حمله وحشیانه جدید رژیم صهیونیستی به این کشور و خسارات گسترده‌ای که بر جای گذاشته، اعلام کرد که جنوب لبنان بار دیگر زیر آتش تجاوزات آشکار اسرائیل علیه تاسیسات غیرنظامی قرار دارد؛ بدون هیچ دلیل و بهانه‌ای.

جوزف عون افزود: با این حال، خطر و جدیت تجاوز اخیر اسرائیل به لبنان در این است که این تجاوز بعد از توافق آتش بس در نوار غزه و موافقت طرف فلسطینی با آن انجام شده و این توافق، مهار سلاح‌ها و عدم استفاده از آنها را تضمین می‌کند.

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: این تجاوز چالش‌های اساسی برای ما به عنوان لبنانی و همچنین برای جامعه بین‌المللی ایجاد می‌کند و پرسش ما این است که آیا کسی در لبنان به فکر جبران خسارت خود در غزه است تا نیاز خود را برای ادامه حیات سیاسی، از طریق آتش و کشتار تضمین کند؟
جوزف عون اظهار داشت که در مورد اینکه لبنان تحت شعار پشتیبانی در جنگ غزه مداخله داشته است، آیا در حال حاضر منطقی و عادلانه نیست که بعد از آتش بس در غزه، از لبنان حمایت کنیم. مسئولیت ما در قبال مردم لبنان و سرزمین آنها ایجاب می‌کند که این چالش‌ها را مطرح کنیم، نه اینکه صرفاً تجاوزات آشکار را محکوم نماییم.

در حالی که رژیم صهیونیستی همچنان به نقض توافق آتش بس با لبنان در سایه انفعال دولت این کشور ادامه می‌دهد و حملات جنون آمیز به شهروندان لبنانی تبدیل به یک امر عادی و روزمره شده است، صبح امروز هم منابع رسانه‌ای لبنان از حمله جدید ارتش اشغالگر خبر دادند.

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله دشمن صهیونیستی به منطقه مصیلح منجر به شهادت یک نفر و زخمی شدن هفت تن دیگر شد از جمله دو زن.

شبکه المنار گزارش داد که تعداد زیادی ماشین آتش نشانی برای خاموش کردن آتش به منطقه مصیلح اعزام شدند و جاده مصیلح به دلیل خسارات گسترده وارده کاملا بسته شده است.

خبرنگار النشره در جنوب لبنان گزارش داد که جنگنده‌های صهیونیستی با بیش از 12 حمله هوایی، اطراف بزرگراه مصیلح و مجاورت آن را هدف قرار دادند که منجر به ویرانی گسترده در این منطقه، قطع مسیر بزرگراه و زخمی شدن چندین نفر شد.

این در حالی است که دولت لبنان بدون اینکه حتی یک موضع لفظی قاطعانه مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی اتخاذ کند، در ماه آگوست با تسلیم شدن مقابل دیکته‌های آمریکایی- صهیونیستی تصمیم خلع سلاح مقاومت را تصویب کرد که تنها عامل قدرت و بازدارندگی لبنان است.

در واقع مقامات لبنانی علی رغم وعده‌های پیشین خود به هیچ یک از اولویت‌ها از جمله اخراج کامل اشغالگران از لبنان، توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور، آزادی اسرای لبنانی و پرونده بازسازی پایبند نبودند و پیش از اینکه حتی تضمین واقعی درباره این پرونده‌ها دریافت کنند، تصمیم گرفتند بی چون و چرا مقابل دیکته‌های آمریکایی- صهیونیستی تسلیم شوند و مهم‌ترین و چه بسا تنها عنصر قدرت لبنان را کنار گذاشته و این کشور را تبدیل به جولانگاه اسرائیل کنند./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار