بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

افتتاح ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و آغاز عملیات ۴۵۰ مگاواتی در کشور

 رئیس‌جمهور گفت: باید به‌گونه‌ای پیش برویم که در تابستان سال آینده هیچ کارخانه‌ای با کمبود برق مواجه نشود و این در صدر اولویت‌های دولت قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 11
کد خبر: ۲۹۱۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی 250مگاواتی و آغاز عملیات اجرایی 450 مگاوات برق خورشیدی، بر ضرورت تسریع در ساخت این نیروگاه‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: دولت آماده برطرف کردن هر مانعی در برابر تسریع ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و رفع ناترازی برق در کشور و تسهیل بستر فعالیت بخش خصوصی در این حوزه است.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید به‌گونه‌ای پیش برویم که در تابستان سال آینده هیچ کارخانه‌ای با کمبود برق مواجه نشود و این در صدر اولویت‌های دولت قرار دارد.

پزشکیان به اهمیت انرژی در زندگی امروز بشر اشاره کرد و گفت: بخش‌های تولید و سایر اجزای زندگی در شرایط امروز به انرژی وابسته هستند و ضرورت دارد که تمام پروژه‌های مرتبط با افزایش تولید انرژی، از جمله ساخت نیروگاه‌های خورشیدی را با سرعت پیش ببریم. استانداران مجوزهای صادرشده بخش خصوصی برای ساخت نیروگاه را با دقت پیگیری و در صورتی که مانع و مشکلی در مسیر بود، هرچه زودتر برطرف کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه می‌توان تمام قراردادهای منعقدشده برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی را در عرض یک سال به مرحله اجرا و افتتاح رساند، خاطرنشان کرد: براساس گزارش‌هایی که از سوی وزارت نیرو منتشر شده است، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر اینکه می‌تواند مشکل کمبود برق در کشور را برطرف کند، قدم بسیار بزرگی در حفاظت از محیط زیست نیز خواهد بود، چرا که میزان تولید گازهای گلخانه‌ای را در کشور به‌شکلی قابل ملاحظه کاهش می‌دهد و این اهمیت توجه به ساخت نیروگاه خورشیدی را مضاعف می‌سازد.

پزشکیان بر تمرکز بیشتر برای ساخت نیروگاه خورشیدی در جنوب کشور تأکید و ابراز کرد: با توجه به برنامه‌ریزی گسترده دولت برای توسعه در سواحل جنوبی و نیاز به احداث آب‌شیرین‌کن در سواحل خلیج فارس و دریای عمان، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در این مناطق اهمیت بیشتری دارد و به توسعه این مناطق کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود در واکنش به سخنان یکی از استانداران مبنی بر وجود موانعی در مسیر ترخیص پنل‌های خورشیدی در گمرک تأکید کرد: براساس مصوبه‌ای که سران قوا داشته‌اند هیچ پنل خورشیدی نباید در گمرک بماند و در صورتی که با چنین مسئله‌ای مواجه هستید، فوراً اطلاع دهید که مشکل را حل کنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، علی‌آبادی وزیر نیرو در توضیح افتتاح‌های امروز اعلام کرد: امروز 250 مگاوات نیروگاه برق خورشیدی به‌ارزش 7 هزار و 500 میلیارد تومان افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی 400 مگاوات نیروگاه هم آغاز خواهد شد.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: با افتتاح‌های امروز مجموع برق تولیدی توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور به 2 هزار و 550 مگاوات خواهد رسید که برق مصرفی ماهیانه 145 هزار خانواده ایرانی را تأمین خواهد کرد.

در این مراسم استانداران چند استان کشور نیز به‌صورت ویدیوکنفرانس به ارائه توضیحاتی درباره فرآیند ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در استان‌های تحت مدیریت خود پرداختند./تسنیم

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار