پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عاملین کشتار ایزدی ها شناسایی شدند

عاملین کشتار ایزدی ها شناسایی شدند مسئولین سازمان ملل متحد از شناسایی هویت ده ها عضو داعش که مسئولیت مستقیمی در کشتار ایزدی ها داشته اند، خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ورود تروریست های داعش از سوریه به عراق و تصرف برق آسای موصل، الرمادی، فلوجه، تکریت و... به حدی با سرعت به وقوع پیوست که شماری از تحلیلگران از سقوط بغداد در آینده ای نزدیک خبر می دادند. ورود تکفیری ها با خونریزی های گسترده همراه بود. در این میان اقلیت مذهبی ایزدی ها بیش از هر قومی و نژادی مورد آزار تروریست های داعشی قرار گرفتند. مردان آنان کشته شده و زنان و دخترانشان به بردگی داعشی ها درآمدند.

 

سازمان ملل در گزارشی که در رابطه با جانیان داعشی شب گذشته منتشر کرده، اعلام کرد که هویت ۱۶۰ تن از تروریست‌ های داعشی مسئول در کشتار ایزدی‌ها در عراق را شناسایی کرده است.

 

رئیس تیم محققان سازمان ملل به شورای امنیت گفت که هویت ۱۶۰ تناز اعشای داعش که به قتل ایزدی‌ها در شمال عراق در سال ۲۰۱۴ متهم هستند را شناساسیی کرده و درحال تهیه دادخواست قضایی علیه این افراد است.

 

این تیم که توسط شورای امنیت سازمان ملل تشکیل شده هدفش جمع آوری اسناد برای محاکمه داعش به خاطر جرایم جنگی یا جرائم ضد بشری است که مرتکب آن شده است.

 

کزسم احمد خان، رئیس تیم سازمان ملل گفت در خصوص تنها پرونده ایزدی‌ها و جرایمی که هدفش ایزدی‌ها بوده‌اند موفق شدیم هویت ۱۶۰ تن از اعضای داعش را که مرتکب جنایت شده اند شناسایی کنیم.

 

کارشناسان سازمان ملل در ژوئن ۲۰۱۶ هشدار دادند که داعش دست به عملیات کشتار جمعی ایزدی‌ها در سوریه و عراق برای از بین بردن این طایفه زده است.

 

نادیه مراد که توسط داعش اسر و مورد تجاوز واقع شده بود و وکیل حقوقی او در تحت فشار قرار دادن شورای امنیت برای تشکیل تیم تحقیقات بین المللی نقش اصلی داشتند. نادیه مراد برنده جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۱۸ به خاطر تلاش‌هایش برای پایان دادن به استفاده از خشونت جنسی به عنوان سلاح جنگی است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار