اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند

ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند رئیس‌جمهور فرانسه گفت که کشور در اجرای تمامی مراحل توافق آتش‌بس غزه نقش آفرینی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 13
کد خبر: ۲۹۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه در پستی که در شبکه اجتماعی «ایکس» در واکنش به اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس غزه منتشر کرد نوشت: «فرانسه در کنار شرکای عرب که به بسیج شدنشان کمک کرد، در هر مرحله از طرح رئیس جمهور ترامپ برای آتش‌بس در نوار غزه مشارکت خواهد کرد.»

او همچنین متذکر شد که در پی تبادل اسرا و آزادی زندانیان اسرائیلی «صلح برای اسرائیل، برای غزه و برای منطقه ممکن شده است.»

ماکرون همچنین در گفتگویی که با خبرنگاران در زمان ورودش به مصر به منظور شرکت در اجلاس صلح غزه در شرم الشیخ داشت تصریح داشت: «من می‌خواهم امروز این شور و سرخوشی را هم با اسرائیلی‌ها و هم با مردم فلسطین به اشتراک گذاشته و از مذاکره کنندگانی که باعث شدند چنین چیزی امکان‌پذیر شود تشکر کنم از جمله مصر که امروز از ما برای این نشست میزبانی می‌کند؛ ایالات متحده آمریکا، قطر و ترکیه که به حفظ تبادلات بین اسرائیل و حماس کمک کردند.»

ماکرون خاطر نشان کرد این نشست به منزله راهی برای تدارک گام‌های بعدی بوده و تاکید کرد اولویت از سرگیری عملیات‌های بشردوستانه در غزه در ساعات آینده است.

او اعلام کرد فرانسه به همراه مصر مشترکا یک کنفرانس بشردوستانه را برای غزه در هفته‌های آینده سازمان‌دهی کرده «تا از سرگیری تلاش‌های بشردوستانه و بازسازی به صورت پایدار را ممکن سازد.»

ماکرون با ذکر اینکه فرانسه در مرحله دوم توافق آتش‌بس ایفای نقش خواهد کرد تصریح داشت: «در خصوص مساله حکمرانی ما در کنار تشکیلات خودگردان فلسطین نقشی بسیار ویژه را ایفا و تضمین خواهیم کرد که سهم خود را در مسئولیت داشته باشد و همچنین اصلاحات لازم را برای بعد اجرایی کند.»

به گفته رئیس جمهور فرانسه، پاریس همچنین با واشنگتن و دیگر کشور‌های اروپایی و عرب همکاری کرده تا چارچوبی را برای استقرار نیروی ثبات بین‌المللی ایجاد و از چارچوب اداری در نظر گرفته شده برای غزه حمایت کند.

ماکرون عنوان کرد: «فرانسه برای مسائل مربوط به برنامه‌ریزی آماده بوده و از قبل نیز تلاش‌های مرتبط با آن را شروع کرده است. ما برای انجام این موضوع آماده هستیم و من معتقدم ما به شکلی کاملا مشروع در حوزه برنامه‌ریزی، تحکیم مواضع دیپلماتیک و آموزش‌های مربوط به استقرار نیرو‌ها نقض خواهیم داشت.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار