مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

حزب‌الله: مقاومت و مردم فلسطین با اراده خود آتش‌بس را به اشغالگران تحمیل کردند

 یک نماینده حزب‌الله با اشاره به اینکه تجاوزات رژیم اشغالگر به لبنان با چراغ سبز آمریکاست و دولت باید به انفعال خود پایان دهد، تاکید کرد صهیونیست‌ها بعد از 2 سال کشتار و ویرانی حتی به یکی از 3 هدف اصلی خود در غزه هم نرسیدند و تن به آتش بس دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۲۹۱۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسن عزالدین، از نمایندگان ارشد حزب الله در پارلمان لبنان طی سخنانی درباره تحولات اخیر منطقه به ویژه غزه اعلام کرد: آنچه که در 7 اکتبر 2023 با عنوان عملیات طوفان الاقصی اتفاق افتاد، نقطه عطفی تاریخی در روند درگیری با دشمن صهیونیستی بود.

حسن عزالدین در خلال یک مراسم یادبود در شهر النبطیه اظهار داشت: امروز دو سال از این نبرد گذشته و هنوز همه احتمالات وجود دارد؛ زیرا هرگز نمی‌توان به دشمن صهیونیستی اعتماد کرد و این رژیم به هیچ ارزش و توافق و قانونی پایبند نیست.

اشغالگران بعد از 2 سال به هیچ چیز در غزه نرسیدند

وی افزود: اگر بخواهیم آنچه را که در دو سال گذشته رخ داده به طور عینی و بی‌طرفانه ارزیابی کنیم، می‌بینیم که ملت فلسطین با وجود همه دردها و رنج‌های خود مقابل اشغالگران در نوار غزه ایستادگی و از سرزمین و حق مشروع خود دفاع کردند؛ همانطور که ما در سرزمین خود مقابل دشمن اشغالگر ایستادیم. دفاع از سرزمین یک حق انسانی، شرعی و اخلاقی است و همه منشورهای بین المللی بر آن تاکید دارند.

این نماینده فراکسیون مقاومت تصریح کرد: بعد از آغاز جنگ غزه، رژیم صهیونیستی سه هدف مشخص را برای خود اعلام و بر لزوم رسیدن به آنها تاکید کرد؛ اولی نابودی حماس و پایان دادن به حضور در غزه در همه سطوح نظامی، امنیتی و سیاسی، دوم آزادی اسرای صهیونیستی با فشار نظامی و بدون مذاکره و سوم، آواره کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه و تبدیل آن به یک منطقه اقتصادی و گردشگری مطابق با نقشه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر.
وی ادامه داد: اما امروز بعد از دو سال کشتار، ویرانی و نسل کشی، رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسید؛ به گونه‌ای که نه توانست حماس را از بین ببرد، نه اسرای خود را با زور نظامی آزاد کند و نه مردم غزه را آواره سازد. بلکه مقاومت ثابت قدم و سربلند باقی مانده و از موضع قدرت، آتش بس را به دشمن تحمیل کرد. این به خودی خود یک پیروزی مهم برای مردم و مقاومت فلسطین است.

حسن عزالدین گفت: نبرد در راه حقیقت یک وظیفه و دفاع از سرزمین یک مسئولیت ملی است. صرف نظر از اینکه معادلات درگیری و توازن قدرت به چه شکلی باشد، تاریخ شهادت می‌دهد که مردمی که به آرمان خود ایمان دارند، علی رغم برتری نظامی دشمن، همواره بر استعمارگر پیروز شده‌اند؛ همانند اتفاقی که پیشتر در ویتنام، الجزایر، لیبی و دیگر کشورها افتاده و امروز هم در فلسطین شاهد آن هستیم.

تجاوزگری اسرائیل در لبنان با چراغ سبز آمریکاست

نماینده مذکور حزب الله در مورد حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان تاکید کرد: آنچه که اتفاق افتاده جنایتی علیه غیرنظامیان، اقتصاد و حاکمیت ملی و نقض آشکار حاکمیت کشور ماست. بنابراین سوال می‌کنیم کسانی که شعار حاکمیت را سر می‌دهند کجا هستند و چرا مقابل این تجاوزات گستاخانه اسرائیل که اینگونه حاکمیت لبنان را نقض می‌کند، کاری انجام نمی‌دهند.

وی افزود: دولت لبنان باید مسئولیت ملی خود را بپذیرد و موضعی رسمی، یکپارچه، شجاعانه و قاطع اتخاذ کند؛ از جمله ارائه شکایت به شورای امنیت سازمان ملل و احضار سفرای قدرت‌های بزرگ و ابلاغ موضع قاطع لبنان به آنها. نیروهای سیاسی و مردمی هم باید در کنار دولت، موضعی یکپارچه برای مقابله با عربده کشی آمریکا و رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند؛ زیرا تنها با وحدت و تفاهم ملی یکپارچه در کنار مقاومت و ارتش می‌توان از کشور دفاع کرد.

این نماینده فراکسیون مقاومت اظهار داشت: این ادعا که اسرائیل می‌تواند آمریکایی‌ها را دور بزند و به حرف آنها گوش نکند، واقعی نیست و دروغ و ریاکاری است. زمانی که ترامپ تصمیم به آتش بس در غزه گرفت، نتانیاهو بلافاصله آن را پذیرفت. این بدان معناست که اگر آمریکا بخواهد، تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را متوقف می‌کند.

حسن عزالدین در ادامه به صحنه باشکوهی که در مراسم پیشاهنگان امام مهدی (عجل الله) با حضور بیش از 74000 پیشاهنگ به مناسبت گرامی داشته یاد شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین ایجاد شده بود، اشاره کرد و گفت: این صحنه پیام روشنی برای همه کسانی است که روی خستگی، شکست یا فروپاشی مقاومت حساب کرده بودند.

وی تاکید کرد: پیشاهنگان ما نسل‌های سید هستند که رویکرد و ایمان مقاومت را با خود حمل می‌کنند و نشان می‌دهند که مسیر مقاومت هرگز متوقف نمی‌شود، بلکه ریشه در وجدان و آگاهی حامیان آن دارد. این صحنه همچنین ثابت کرد که مقاومت در وضعیت خوبی قرار دارد و از آنچه که دشمن تصور می‌کند بسیار قوی‌تر است./تسنیم

کلمات کلیدی: فلسطین
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار