اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد

حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که این جنبش تمایلی به تداوم حضور در ریاست بر غزه ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 18
کد خبر: ۲۹۲۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «حازم قاسم» با اشاره به اینکه حماس، با تشکیل کمیته‌ای برای به دست گرفتن قدرت در غزه، موافقت کرده، خواستار تسریع در تشکیل این کمیته شد.

وی تأکید کرد که نهاد‌های دولتی غزه همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد تا اینکه کمیته اداری تشکیل شود که مورد توافق همه گروه‌های فلسطینی قرار داشته باشد.

بشارة بحبح رئیس کمیته عرب‌های آمریکایی و از شخصیت‌های نزدیک به استیو ویتکاف فرستاده ویژه ایالات متحده به خاورمیانه روز گذشته خبر داد قرار است آمریکا نیز طرحی در شورای امنیت ارائه کند که بر اساس آن کمیته‌ای در غزه تشکیل شود.

بحبح با اشاره به اینکه این گروه متشکل از گروه‌های فلسطینی و سایر کشور‌های عربی خواهد بود، ادامه داد: برخی از دولت‌های عربی اعلام کردند حاضر نیستند به غزه نیروی امنیتی بفرستند؛ آن هم بدون موافقت سازمان ملل یا بدون درخواست سازمان آزادی بخش فلسطین و تشکیلات خودگردان.

وی در مورد این گروه هم مدعی شد: مدیریت نوار غزه به دست کمیته فلسطینی مستقل ۱۵ نفره خواهد بود. از نظر امنیتی نیز این منطقه اداره خواهد شد. مسئله امنیتی تحت نظارت سازمان ملل قرار خواهد داشت. بیشتر اعضای این گروه از مصر و برخی از کشور‌های عربی خواهند بود. این افراد از نظر امنیتی غزه را مدیریت خواهند کرد و کمیته فلسطینی نیز مسائل روزمره را در غزه بر عهده خواهد داشت.

سخنگوی حماس هم خبر داد در حال رایزنی با واسطه‌ها هستند تا مقدمات ورود به مرحله دوم مذاکرات را فراهم کنند؛ زیرا این مرحله پیچیده بوده و نیازمند اجماع ملی است.

قاسم در پایان گفت اقداماتی را آغاز کرده‌اند که به موضعگیری ملی در قبال مسائل مهم ختم خواهد شد./ فارس

کلمات کلیدی: حماس غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار