پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا

حمله پهپادی اوکراین به کارخانه فرآوری گاز روسیه

فرماندار منطقه «اورنبورگ» روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد در حمله پهپادهای اوکراینی به کارخانه فرآوری گاز در این منطقه که بزرگترین تاسیسات گازی جهان است، بخشی از آن آسیب دید و دچار آتش سوزی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 19
کد خبر: ۲۹۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «یوگنی سولنتسف»، فرماندار این منطقه در کانال رسمی تلگرام خود اعلام کرد که حمله پهپادی باعث آتش‌سوزی در کارگاهی در این کارخانه شده است که نیروهای امدادی در حال خاموش کردن آن هستند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این اولین بار است که گزارش می‌شود این کارخانه که بخشی از مجتمع شیمیایی گاز اورنبورگ محسوب می‌شود و تاسیسات تولید و فرآوری گازپروم در آن است، هدف حمله قرار گرفته است.

این کارخانه، میعانات گازی را از میدان نفت و میعانات گازی اورنبورگ و همچنین از میدان «کاراچاگاناک» در قزاقستان فرآوری می‌کند.

«ویاچسلاو فدوریشچف» فرماندار منطقه سامارا در روسیه نیز در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که پدافند هوایی این منطقه شب گذشته علیه پهپادهای اوکراینی وارد عمل شده و خدمات فرودگاه محلی و اینترنت موبایل به طور موقت قطع شدند.

وزارت دفاع روسیه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای دفاع هوایی کشور ۴۵ پهپاد اوکراینی را در شب گذشته شامل ۱۲ فروند بر فراز منطقه سامارا، ۱۱ فروند بر فراز منطقه ساراتوف و یکی بر فراز منطقه اورنبورگ خنثی کردند.

اوکراین که از ماه اوت حملات خود را به پالایشگاه‌ها و سایر تاسیسات انرژی روسیه افزایش داده است تا عرضه بنزین را مختل کرده و مسکو را از دچار کسری کند، هنوز هیچ اظهار نظری نکرده است./مشرق

کلمات کلیدی: اوکراین روسیه
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار