دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

واریز هدیه نقدی بنیاد مستضعفان به تمامی ایتام تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی سراسر کشور

رئیس بنیاد مستضعفان همزمان با سالروز شهات امیرالمومنین علی (ع)، از واریز مبلغ 600 هزار تومان به حساب تمامی ایتام تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در سراسر کشور با اعتباری معادل 114 میلیارد تومان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید پرویز فتاح همزمان با 21 رمضان الکریم، با اشاره به اجرایی شدن سنت حسنه سال‌های اخیر بنیاد مستضعفان در کمک به ایتام نیازمند کشور اظهار کرد: امسال نیز همچون 4 سال گذشته و سنت حسنه سنوات اخیر بنیاد مستضعفان، همزمان با سالروز شهادت امیرالمومنین علی (ع) و ابوالایتام، ما نسبت به اخذ آمار تمامی ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در سراسر کشور اقدام کردیم تا هدیه معیشتی بنیاد به حساب این عزیزان واریز شود.

 

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: طی روزهای اخیر و با تکمیل آمار این دو نهاد حمایتی، طی 2 روز گذشته برای بیش از 190 هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی سراسر کشور، مبلغ 600 هزار تومان واریز شد.

 

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان بیش از 114 میلیارد تومان را به حساب این عزیزان واریز کرده است، ادامه داد: علاوه بر این کمک معیشتی به ایتام، بنیاد مستضعفان طی سال گذشته بیش از یک میلیون بسته معیشتی را در اختیار خانواده های نیازمند تحت پوشش این دو نهاد حمایتی قرار داده و این مسیر همچنان ادامه دارد.

 

به گفته فتاح، بیش از 160 هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد، 27 هزار یتیم تحت پوشش بهزیستی و بیش از 5 هزار یتیم وابسته به مجموعه های بهزیستی، این هدیه معیشتی 600 هزار تومانی بنیاد مستضعفان را دریافت کرده اند./ فارس

ارسال نظر