سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

نماینده ولی فقیه در سپاه: مبارزه با فساد سیاسی‌ نیست

نماینده ولی فقیه در سپاه ‌گفت: قطعاً هدف مبارزه با فساد نه تنها سیاسی بازی نیست بلکه رضای خدا مدنظر است و به زودی همه خواهند دید که قوه قضائیه و شخص آقای رئیسی چگونه نسبت به برخورد و مبارزه با فساد مصمم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی پیرامون عملکرد قوه قضائیه و شبهاتی مبنی بر برخورد سیاسی حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی با مفسدان که از سوی رسانه‌های معاند مطرح می‌شود، اظهار داشت: این حرف کاملاً کم لطفی به شخص آقای رئیسی است.

 

وی افزود: من با اطلاع عرض می‌کنم آقای رئیسی اذعان کردند در زمینه مقابله با فساد هم دولت با ما همراه است و هم مجلس و امروز باید تلاش کنیم فساد را ریشه‌کن کنیم و اینکه فلان مفسد مرتبط به مجلس یا دولت است ارتباطی با نیت اصلی مبارزه با مفسدین ندارد و همه باید تلاش کنند فساد ریشه‌کن شود.

 

 

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: قطعاً هدف مبارزه با فساد نه تنها سیاسی بازی نیست بلکه رضای خدا مدنظر است.

 

وی ادامه داد: آقای رئیسی در جهت مبارزه با فساد محکم ایستاده و این صحبت‌ها صرفاً شوخی است و به زودی همه خواهند دید که قوه قضائیه و شخص آقای رئیسی نسبت به برخورد و مبارزه با فساد چگونه مصمم هستند.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر