کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

زلنسکی: پوتین از احتمال تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین هراس دارد

«ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که «ولادمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه «از اینکه آمریکا موشک‌های تاماهاوک دراختیار ما قرار دهد، هراس دارد.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 20
کد خبر: ۲۹۲۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر زلنسکی در مصاحبه‌ای که روز گذشته (یکشنبه به وقت محلی) پخش شد، اظهار داشت که می‌دانم موشک‌های دوربرد «تاماهاوک» برای روس‌ها موضوع «بسیار حساسی» است.

رئیس‌جمهوری اوکراین ادعا کرد: آنها می‌ترسند که آمریکا بتواند [تسلیحات] به اوکراین ارائه کند، فکر می‌کنم پوتین از این هراس دارد که ایالات متحده موشک‌های تاماهاوک به ما تحویل دهد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در جریان نشست روز جمعه با زلنسکی در کاخ سفید گفت که ارائه موشک‌های دوربرد تاماهاوک به اوکراین برای ایالات متحده «آسان» نیست.

ترامپ تصریح کرد: ارائه آنها برای ما آسان نیست. صحبت از شمار زیادی از تسلیحات بسیار قدرتمند است.

او افزود: بنابراین، این یکی از موضوعاتی است که درباره آن گفت‌وگو خواهیم کرد؛ امیدوارم آنها [اوکراینی‌ها] به آن [موشک‌ها] نیازی نداشته باشند و بتوانیم جنگ را بدون اینکه به تاماهاوک‌ فکر کنیم، به پایان برسانیم.

ارسال احتمالی موشک‌های تاماهاک پس از مطرح شدن این ایده توسط ترامپ، در روزهای اخیر به موضوع قابل‌توجهی برای بحث تبدیل شده است.

وقتی کریسن ولکر، مجری آمریکایی، از زلنسکی پرسید از اینکه پاسخ ترامپ به موشک‌های تاماهاوک «بله» نبود، ناامید شده است یا خیر، او پاسخ داد: البته که من [تاماهاوک] می‌خواهم و البته که ما [مردم اوکراین] می‌خواهیم. مسلماً می‌دانیم چگونه می‌توانیم از آن استفاده کنیم. به نظر من، این می‌تواند به روسیه فشار بیاورد و پوتین را به مذاکره وادار کند. این موضوع خوب است که رئیس‌جمهور ترامپ «نه» نگفت، با این حال امروز «بله» هم نگفت. اما من به ادامه این گفت‌وگو امیدوارم.

جنگ مسکو و کی‌یف در حالی ادامه دارد که روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز به‌تازگی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که رئیس‌جمهوری آمریکا به همتای اوکراینی خود اعلام کرد که شروط روسیه برای پایان دادن به جنگ را بپذیرد، چراکه پوتین تهدید کرده است که اگر کی‌یف این شروط را نپذیرد، اوکراین را نابود خواهد کرد.

طبق این گزارش، ترامپ این هشدار را در دیدار روز جمعه خود با زلنسکی در کاخ سفید اعلام کرد. رئیس‌جمهوری آمریکا در این دیدار به زلنسکی اصرار کرد که تمام منطقه دونباس در شرق اوکراین را به روسیه تسلیم کند. وی همچنین بارها نکاتی را از تماس تلفنی اخیر خود با پوتین، ذکر کرد./مشرق

کلمات کلیدی: زلنسکی
ارسال نظر
آخرین اخبار