خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ دیگر از آمریکا خریداری می‌کند

آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ دیگر از آمریکا خریداری می‌کند یک منبع آگاه در پارلمان آلمان با استناد به بودجه دفاعی این کشور تائید کرد که برلین قصد دارد چند فروند جنگنده اف-۳۵ دیگر از شرکت آمریکایی لاکهید مارتین سفارش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 20
کد خبر: ۲۹۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع پارلمانی امروز (دوشنبه) با تایید گزارش اخیر نشریه اشپیگل گفت که «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان قصد دارد ۱۵ فروند جنگنده اف-۳۵ جدید از شرکت آمریکایی لاکهید مارتین خریداری کند.

این منبع به خبرگزاری رویترز گفت که طبق اسناد محرمانه تهیه شده برای کمیته بودجه پارلمان، برنامه‌ریزان این معامله انتظار دارند که هزینه این هواپیماهای جدید حدود ۲.۵ میلیارد یورو (۲.۹ میلیارد دلار) باشد.

آلمان پیش از این ۳۵ فروند از این جت‌های ساخت آمریکا را برای جایگزینی ناوگان ۸۵ فروندی جنگنده‌های قدیمی تورنادو خود سفارش داده بود که قرار است به زودی از رده خارج شوند.

هواپیماهای اف-۳۵ قرار است در صورت بروز درگیری، جایگزین تورنادوها در نقش حمل بمب‌های هسته‌ای ایالات متحده که در آلمان ذخیره شده‌اند، شوند.

برلین پیش از این برنامه‌ خود برای خرید ۱۵ فروند جنگنده اف-۳۵ دیگر را در ماه ژوئیه تکذیب کرده بود اما بودجه دفاعی این کشور به‌طور قابل توجهی گسترش یافته و از آن زمان، فضای بیشتری برای خرید سلاح ایجاد کرده است.

در آن زمان، یک منبع نظامی به رویترز گفت که ایده خرید ۱۵ جنگنده اف-۳۵ دیگر بخشی از مذاکرات قبلی بوده است.

هرگونه تصمیمی برای خرید هواپیماهای بیشتر اف-۳۵ می‌تواند تنش‌های جدیدی را بین آلمان و فرانسه که بر سر پروژه جنگنده‌های فرسوده FCAS یا SCAF اختلاف نظر دارند، ایجاد کند./مشرق

کلمات کلیدی: آلمان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار