واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان السودانی: فشار حداکثری آمریکا علیه ایران غیرسازنده است؛ واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد؛ تقویت نیرو‌های مسلح را به جد پیگیر هستیم الاعرجی: با لاریجانی برای حل دیپلماتیک مشکلات توافق کردیم ادعای نماینده آمریکا: عربستان در آستانه پیوستن رسمی به توافقات سازش با اسرائیل است ترامپ، اسرائیل را «نیروی نیابتیِ» آمریکا خواند سرکنسول سوریه در دوبی از دولت دمشق جدا شد نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی گزارش عراقچی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با تحریم‌ها هشدار ترامپ به زلنسکی؛ یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید سفر مشاور امنیت ملی عراق به تهران گذرگاه رفح تا ساعاتی دیگر بازگشایی خواهد شد اسرائیل: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم ورود هیات عالی‌رتبه حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس کابینه اسرائیل ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد

وعده نخست وزیر کانادا برای دستگیر کردن نتانیاهو

نخست وزیر کانادا قول داد اگر نتانیاهو قدم به خاک کشورش بگذارد او را دستگیر کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 20
کد خبر: ۲۹۲۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مارک کارنی»، نخست وزیرکانادا در مصاحبه‌ای تاکید کرد چنانچه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قدم به خاک کشور وی بگذارد او را در راستای اجرای حکم بازداشتی که «دیوان بین‌المللی کیفری» برای او به جرم نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها صادر کرده دستگیر خواهد کرد.

به نوشته وبسایت «جروزالم پست»، کارنی در پاسخ به پرسش بلومبرگ مبنی بر اینکه آیا حاضر به دستگیر کردن بنیامین نتانیاهو است، پاسخ مثبت داد.

او در توضیح درباره آینده سیاست کشورش در قبال مساله فلسطین گفت: «هدف نهایی ما تشکیل یک فلسطین آزاد و پایدار است که در کنار اسرائیل در صلح و امنیت زندگی کند.»

نخست وزیر کانادا در ادامه این مصاحبه با متهم کردن نتانیاهو به اینکه علیه این هدف عمل می‌کند، تصریح داشت: «ما شاهد بودیم که اقدامات دولت نتانیاهو به صراحت به نحوی طراحی شده که جلوی هر گونه امکان تشکیل کشور فلسطین با نقض منشور سازمان ملل و ضد سیاست دولت کانادا از ۱۹۴۷ تا کنون بگیرد.»

او همچنین گفت که موضع واشنگتن پیرامون مساله فلسطین نیز مغایر با موضع دولت کانادا بوده اما جامعه بین‌المللی هدفی مشترک با کانادا دارد.

کارنی در این مصاحبه عنوان کرد: «بله آمریکا با تصمیمی که ما همراه با اسپانیا، فرانسه و بریتانیا و ۱۵۰ کشور دیگر سازمان ملل برای به رسمیت شناختن فلسطین گرفتیم مخالف است اما هدف مشترک ما یکی است.»

دیوان بین‌المللی کیفری برای نتانیاهو و همچنین «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی حکم بازداشت به اتهام ارتکاب نسل‌کشی و جنایات ضد بشری علیه فلسطینی‌ها صادر کرده است.

اگر نتانیاهو در انتخابات سال ۲۰۲۶ شکست بخورد، احتمال دستگیر شدنش بیشتر می‌شود چون در برخی کشورها سران دولت‌ها به مجرد کنار رفتن از سمت خود مصونیت قضایی شان لغو می‌شود./مشرق

کلمات کلیدی: کانادا
ارسال نظر
آخرین اخبار