انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است

پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است رئیس جمهور کشورمان تاکید کردکه هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 21
کد خبر: ۲۹۲۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در نشست صمیمی با اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت: هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است. با داشتن منابع عظیم انرژی، پیشرفت کشور باید شتابان باشد. شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود. رشد صادرات در کشور نشان از عدم وابستگی به نفت و رشد اشتغال است.

وی با اعلام اینکه دولت چهاردهم آمادگی کامل دارد تا مشکلات صادرکنندگان را حل‌وفصل و بستر مناسبی را برای رشد صادرات ایجاد کند، افزود: دولت وظیفه خود می‌داند تا شرایط را برای صادرکنندگان تسهیل کند. دیپلماسی اقتصادی با همسایگان ایران فرصت خوب برای صادرات و سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد:صادرکنندگان تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا رشد صادرات افزایش پیدا کند. تمام دغدغه دولت تأمین معیشت مردم است. همه دست در دست یکدیگر بگذاریم تا مشکلات مردم حل شود.

وی اظهار کرد: تمام تلاش سران قوا، تسهیل روند کاری صادرکنندگان و تجار است. صادرکنندگان در انتخاب کالای صادراتی خود دقت لازم را داشته باشند که از کیفیت مناسبی برخوردار باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه کیفیت نامناسب برای کالا‌های صادراتی از سوی صادرکنندگان سبب می‌شود تا اعتماد همسایگان از بین برود، تاکید کرد: محصول ایرانی را با بهترین کیفیت به همسایگان عرضه کنید. از طرح‌ها و تجربیات صادرکنندگان در مولدسازی استقبال می‌کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت به دنبال ایجاد پنجره واحد در اکو سیستم‌ها است. از طرح‌ها و تجربیات صادرکنندگان هم در این زمینه استقبال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: برای مولدسازی تیمی مشخص شود، تا عیوب کار‌های قبلی برطرف شود و نقاط مثبت آن برجسته شود. در این خصوص قوه قضاییه و مجلس آمادگی کامل جهت همکاری دارند./ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان اسنپ بک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار