سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

پوردهقان:روند واردات خودرو قابل قبول نیست/ وزیر صمت به وظیفه قانونی خود عمل کند

پوردهقان:روند واردات خودرو قابل قبول نیست/ وزیر صمت به وظیفه قانونی خود عمل کند  عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه باید وزیر صمت محکم پشت سر واردات واقعی خودرو بایستد، گفت: اگر بحث واردات خودرو به همین رویه ادامه پیدا کند، حتما وزیر صمت را مواخذه و حق مردم را مطالبه خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۲۹۲۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی پوردهقان عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وضعیت نابسامان بازار خودرو گفت: مجلس در بودجه 1404 و قانون برنامه هفتم به دنبال کاهش سالیانه تعرفه واردات خودرو بود؛ زیرا منجر به رقابتی‌ کردن بازار و حذف دولت در قیمت‌گذاری و سهام‌دار بودن در بازار خودرو داخلی می‌شد.

وی افزود: در همین راستا مجلس در مصوبه‌ای تعرفه واردات خودرو در سال 1404 را از 100 درصد به 60 درصد کاهش داد تا به دنبالش هر سال 20 درصد از تعرفه واردات خودرو کم شود اما متاسفانه این مصوبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام رد شد و تعرفه واردات خودرو 100 درصد باقی ماند.

نماینده اردکان در مجلس گفت: با این تصمیم، عملاً هیچ خودرویی وارد کشور نشد. از سوی دیگر، فقط یک بال برای بهبود بازار خودرو یعنی واگذاری سهام شرکت‌های خودروساز از سوی دولت اجرا شد و همین موضوع، وضعیت بازار را بدتر کرد. اکنون بخش خصوصی که سهام دولت را خریده، می‌گوید دولت دیگر نقشی ندارد و خودش هر قیمتی که بخواهد تعیین می‌کند. این وضعیت باعث شکل‌گیری بازی‌های قیمتی و جنگ‌های قیمتی شده است؛ پدیده‌ای که برای اولین‌بار تجربه می‌شود. نتیجه تمامی این به‌هم‌ریختگی بازار خودرو است که بار این نابسامانی‌ها بر دوش مردم خواهد بود.

وی تاکید کرد: حتما ما در لایحه بودجه سال آینده، ایده و اعتقادمان درباره بازار خودرو را دنبال خواهیم کرد. اگر اتفاقی درباره بازار خودرو رخ ندهد، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر اقتصاد و رئیس‌کل بانک مرکزی باید پاسخگوی باشند.

پوردهقان درباره نقش وزارت صمت در بازار خودرو گفت: با وجودی که تعرفه‌گذاری در اختیار وزیر صمت نیست اما وزیر صمت می‌تواند واردات خودرو را تسهیل کند. 

این عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: اکنون که دولت سهام‌داری در ایران‌خودرو را از دست داده و به‌زودی در سایپا نیز واگذار خواهد کرد، باید وزیر صمت محکم پشت سر واردات واقعی نه واردات کوتاه‌مدت بایستد. همه این کارها در حوزه اجرا است و ما این موارد را از وزیر صمت می‌خواهیم ؛ اگر بحث واردات به همین سمت حرکت کند، حتما وزیر صمت را مواخذه و حق مردم را مطالبه خواهیم کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار