گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

مسکو و تهران در یک جبهه/ تداوم پروژه‌های انرژی و هسته‌ای علی‌رغم تهدید تحریم‌ها

مسکو و تهران در یک جبهه/ تداوم پروژه‌های انرژی و هسته‌ای علی‌رغم تهدید تحریم‌ها  سفیر روسیه در جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه مواضع مسکو و تهران در قبال سوریه منطبق است، تأکید کرد که کشورش علی‌رغم تهدید تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل به همکاری خود با ایران برای تحقق تمامی طرح‌های مشترک ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۲۹۲۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، آلکسی ددوف، سفیر فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با روزنامه "ایزوستیا"، چاپ مسکو، اعلام کرد که روسیه و ایران علی‌رغم تلاش‌ها برای احیای تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، همکاری خود را در حوزه‌های انرژی، حمل‌ونقل و هسته‌ای توسعه خواهند داد. این دیپلمات تأکید کرد که تمامی پروژه‌های دوجانبه، از جمله توسعه کریدور بین‌المللی حمل‌ونقل شمال - جنوب و مشارکت شرکت‌های روسی در بخش نفت و گاز ایران، همچنان ادامه دارد.

سفیر روسیه تأکید کرد که مسکو و تهران، علی‌رغم پایان یافتن مدت اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل و تلاش کشورهای غربی برای ازسرگیری فشارهای تحریمی علیه ایران، قصد دارند همکاری فعال خود را در حوزه‌های کلیدی ادامه دهند. ددوف افزود: «تمامی پروژه‌های مشترک موجود، به‌ویژه در زمینه‌های هسته‌ای، انرژی و حمل‌ونقل، در مرحله اجرای فعال قرار دارند. اطمینان دارم که به همکاری با دوستان ایرانی خود در همین چارچوب مشارکتی ادامه خواهیم داد.»

به گفته این دیپلمات، پایان یافتن مهلت ده‌ساله قطعنامه 2231 که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کرده بود، به معنای لغو همه محدودیت‌های مندرج در آن است. وی افزود: «ما اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت رسمی سازمان ملل درباره به‌اصطلاح احیای قطعنامه‌های قدیمی تحریمی علیه ایران را غیرقابل اعتماد می‌دانیم.»

انجام رایزنی‌های منظم بین روسیه و ایران درباره سوریه 

 سفیر روسیه در تهران در پاسخ به سئوال دیگری اعلام کرد که روسیه و ایران به‌طور منظم درباره مسائل مربوط به سوریه رایزنی می‌کنند و دو کشور در زمینه جنبه‌های کلیدی حل‌وفصل بحران این کشور مواضع مشابهی دارند.

آلکسی ددوف توضیح داد: «کشورهای ما به‌طور منظم درباره سوریه مشورت می‌کنند. رویکردهای اساسی دو کشور در خصوص حل‌وفصل بحران سوریه همسو است. روسیه و ایران، که منحصراً بر اساس منافع ملت سوریه عمل می‌کنند، همواره از حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت جمهوری عربی سوریه، آغاز روند بازسازی پس از درگیری و حل مشکلات اقتصادی این کشور حمایت کرده‌اند.»
به گفته وی، در همین راستا مجموعه‌ای از دیدارها در سطح بالا انجام شده که از جمله می‌توان به سفر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به مسکو و مذاکرات بعدی در تهران با حضور الکساندر لاورنتیف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه اشاره کرد. این دیپلمات افزود که در شرایط کنونی، لازم است تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای ارائه حمایت همه‌جانبه از مقامات سوریه در جهت غلبه بر چالش‌های موجود، متحد و هماهنگ شود.

ددوف تأکید کرد: «ما به همراه دوستان ایرانی خود بر این باوریم که تمام مسائل داخلی کنونی سوریه باید توسط خود سوری‌ها و از طریق گفت‌وگویی فراگیر با مشارکت همه گروه‌های سیاسی، مذهبی و قومی حل‌وفصل شود و دقیقاً در این راستا تلاش می‌کنیم.»/تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار