رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

جدال در کاخ سفید بالا گرفت/ ملانیا ترامپ هم اضافه شد! + جزئیات

جدال در کاخ سفید بالا گرفت/ ملانیا ترامپ هم اضافه شد! + جزئیات پس از انتشار تصاویری از تخریب بال شرقی کاخ سفید به منظور ساخت یک سالن رقص، «ملانیا ترامپ» بانوی اول آمریکا نسبت به این اقدام در خفا ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۲۹۲۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، ملانیا ترامپ همسر رئیس‌جمهوری آمریکا نگرانی‌های خود را در مورد تخریب بال شرقی کاخ سفید به منظور ساخت یک سالن رقص به صورت خصوصی مطرح کرده است.

این رسانه متعلق به کنگره آمریکا با استناد به گفته‌های مقامات دولت آورده است که بانوی اول ایالات متحده خود را از این پروژه جدا کرده و به اطرافیانش هم گفته است که طرح تخریب بال شرقی کاخ سفید و ساخت سالن رقص متعلق به او نیست.

هفته گذشته و پس از انتشار تصاویری از تخریب بال شرقی این ساختمان سفید، کارولین لیویت سخنگوی مطبوعاتی کاخ فید به انتقادها واکنش نشان داد و آن را «خشم ساختگی» خواند و تاکید کرد تمامی روسای جمهور آمریکا در دوران تصدی این پست تغییراتی در آن ایجاد کرده اند.
هیل یادآور شده است که واکنش ملانیا ترامپ به این پروژه به ویژه به آن دلیل است که بال شرقی از دیرباز محل دفتر بانوی اول و کارکنان او بوده است.

مورخان و مخالفان سیاسی دونالد ترامپ استدلال می‌کنند که اقدام برای از بین بردن این سازه به نماد کاخ سفید به عنوان «خانه ملت» آسیب می‌رساند و به شیوه‌ای شفاف انجام نشده است.

اما دولت در واکنش به انتقادها معتقد است که در این خصوص شفاف عمل کرده و خاطرنشان کرده است که تامین مالی این پروژه نیز به صورت خصوصی انجام می گیرد. مقامات کاخ سفید هفته گذشته فهرستی از اهداکنندگان مالی این پروژه را منتشر کردند که شامل شرکت‌های بزرگی مانند آمازون، اپل و گوگل می‌شود./همشهری

کلمات کلیدی: کاخ سفید
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار