خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

جزئیات مهم از طرح جدید کالابرگ / آبان منتظر تغییرات بزرگ باشید

جزئیات مهم از طرح جدید کالابرگ / آبان منتظر تغییرات بزرگ باشید سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد طرح جدید کالابرگ الکترونیک از آبان ماه به شکل آزمایشی در کشور اجرایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۲۹۲۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از اجرای طرح جدید معیشت خبر داد و گفت: موضوع اول در طرح ما جغرافیایی است؛ مردم را در کل جغرافیای کشور از روستایی که چند خانوار در آن زندگی می کنند تا عشایری که در حال کوچ هستند را در نظرگرفته ایم تا همه مردم امکان دسترسی داشته باشند.
وی عنوان کرد: موضوع دوم نوع کالاهاست که باید در سراسر کشور برای غنی و فقیر یکسان باشد باید پنج تا هفت قلم کالا تعریف شود تا توسط یک شبکه وسیع در اختیار مردم با قیمت ثابت از ۶ ماه تا یک سال در نظر گرفته شود و نوسان ها در جای دیگر تدبیر شود.

پورمحمدی ابراز کرد: باید بین مجموعه عرضه کننده و تولید کننده ارتباط وسیعی شکل بگیرد نباید دامدار و مرغدار آسیب ببیند، قبل از این تولید کننده نیاز به نهاده های دامی دارد باید راهی پیدا کنیم که نوسانات نرخ ارز و تورم بر روی آن تاثیر نگذارد از این رو باید حاکمیت ریسک آن را بپزیرد و قراداد قطعی بین تولید کننده و توزیع کننده قرار بگیرد و نظارت ها انجام شود.
وی با بیان اینکه چارچوب کار در بین قوا نهایی می شود، گفت: این طرح ولی ظرافت هایی دارد که باید زیر ذربین ببریم تا کالاهای اساسی تهدید، توزیع کننده و تولید کننده دچار مخاطره نشود. از این رو برای اینکه مقدمات را فراهم کنیم برای یک ماه خود را آماده کرده ایم تا این طرح را نهایی می کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خاطر نشان کرد: این طرح را به صورت آزمایشی در آبان ماه شروع می کنیم ممکن است در ماه اول مشکلاتی داشته باشیم یک بازنگری خواهیم داشت وقتی کامل مطمین شدیم، ادامه خواهیم داد تا با این سازوکاری که تعریف شد از این بروکراسی و فرایندهای فرسوده کننده خلاصی پیدا کنیم و با اتکا به همکاری نمایندگان طرحی نو ایجاد کنیم تا معیشت مردم بهتر باشد./ایرنا

کلمات کلیدی: کالابرگ‌
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار