اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

پهلوی گروه تروریستی تشکیل می‌دهد/ سلطنت‌طلبان به‌دنبال راه منافقین

 شواهد نشان می‌دهد که اسرائیل با حمایت از رضا پهلوی و نیز با تغییر راهبرد به «آشوب مسلحانه – حمله نظامی» تلاش دارد ضمن حمایت از گروه‌های تروریستی، با نماد سلطنت‌طلبان هم فضای کشور را ملتهب و شرایط را برای حمله نظامی فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، اخیراً رضا پهلوی با حضور در نشستی در تورنتو کانادا گفته است: "اکنون زمان تشکیل و گسترش گروه‌های کوچک مبارزه و آماده‌شدن برای نبرد آخر است."

این اظهارنظر پهلوی نشان‌دهنده ناامیدی اپوزیسیون سلطنت‌طلب از همراهی مردم و تلاش برای ورود به فعالیت‌های تروریستی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است. بلافاصله پس از این اظهارات، اکانت‌های وابسته به این جریان به‌صورت هماهنگ از ضرورت تشکیل تیم‌های شناسایی و ترور و هسته‌های مسلح و ارائه نکات آموزشی مرتبط با این اقدامات سخن می‌گویند؛ خطی که به وضوح نشان از برنامه پهلوی برای ورود به فاز مسلحانه و اقدامات تروریستی دارد.
بر اساس اطلاعات موجود، این اقدامات با برنامه‌ریزی و هماهنگی همه‌جانبه رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد. در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی درباره پشتیبانی و سرمایه‌گذاری اسرائیل بر روی رضا پهلوی حتی در رسانه‌های صهیونیستی نیز منتشر شد.

رژیم صهیونیستی در سال 1401 هم با حمایت از گروه‌های تروریستی تلاش داشت تا فضای کشور را به سمت درگیری‌های مسلحانه بکشاند و بدنبال اجرای این سناریو با اتخاذ راهبرد «حمله نظامی – آشوب مسلحانه» در جنگ تحمیلی 12 روزه هم بود که البته این خط با شکست مواجه شد.

حالا شواهد نشان می‌دهد که اسرائیل با حمایت از رضا پهلوی و نیز با تغییر راهبرد به «آشوب مسلحانه – حمله نظامی» تلاش دارد ضمن حمایت از گروه‌های تروریستی، با نماد سلطنت‌طلبان هم فضای کشور را ملتهب و شرایط را برای حمله نظامی فراهم کند.
لاش سلطنت‌طلبان برای ورود به فاز مسلحانه علیه مردم یادآور اقدامات رجوی و گروهک تروریستی منافقین علیه مردم در دهه 60 نیز هست. در آن مقطع منافقین که به‌دنبال دست‌یابی به قدرت در کشور بودند، وقتی با مخالفت و عدم همراهی مردم با خود مواجه شدند، اقدامات تروریستی خود را آشکار کرده و رسماً به روی مردم سلاح کشیدند اما با وجود اقدامات تروریستی گسترده، بمب‌گذاری‌ها و ترور هزاران ایرانی مظلوم و بی‌گناه، نه‌تنها به اهداف خود دست نیافتند، بلکه از سوی مردم نیز طرد و به یکی از منفورترین گروه‌ها در میان ملت ایران تبدیل شدند./تسنیم

کلمات کلیدی: رضا پهلوی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار