جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا به جزایر جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد

پهلوی گروه تروریستی تشکیل می‌دهد/ سلطنت‌طلبان به‌دنبال راه منافقین

پهلوی گروه تروریستی تشکیل می‌دهد/ سلطنت‌طلبان به‌دنبال راه منافقین  شواهد نشان می‌دهد که اسرائیل با حمایت از رضا پهلوی و نیز با تغییر راهبرد به «آشوب مسلحانه – حمله نظامی» تلاش دارد ضمن حمایت از گروه‌های تروریستی، با نماد سلطنت‌طلبان هم فضای کشور را ملتهب و شرایط را برای حمله نظامی فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، اخیراً رضا پهلوی با حضور در نشستی در تورنتو کانادا گفته است: "اکنون زمان تشکیل و گسترش گروه‌های کوچک مبارزه و آماده‌شدن برای نبرد آخر است."

این اظهارنظر پهلوی نشان‌دهنده ناامیدی اپوزیسیون سلطنت‌طلب از همراهی مردم و تلاش برای ورود به فعالیت‌های تروریستی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است. بلافاصله پس از این اظهارات، اکانت‌های وابسته به این جریان به‌صورت هماهنگ از ضرورت تشکیل تیم‌های شناسایی و ترور و هسته‌های مسلح و ارائه نکات آموزشی مرتبط با این اقدامات سخن می‌گویند؛ خطی که به وضوح نشان از برنامه پهلوی برای ورود به فاز مسلحانه و اقدامات تروریستی دارد.
بر اساس اطلاعات موجود، این اقدامات با برنامه‌ریزی و هماهنگی همه‌جانبه رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد. در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی درباره پشتیبانی و سرمایه‌گذاری اسرائیل بر روی رضا پهلوی حتی در رسانه‌های صهیونیستی نیز منتشر شد.

رژیم صهیونیستی در سال 1401 هم با حمایت از گروه‌های تروریستی تلاش داشت تا فضای کشور را به سمت درگیری‌های مسلحانه بکشاند و بدنبال اجرای این سناریو با اتخاذ راهبرد «حمله نظامی – آشوب مسلحانه» در جنگ تحمیلی 12 روزه هم بود که البته این خط با شکست مواجه شد.

حالا شواهد نشان می‌دهد که اسرائیل با حمایت از رضا پهلوی و نیز با تغییر راهبرد به «آشوب مسلحانه – حمله نظامی» تلاش دارد ضمن حمایت از گروه‌های تروریستی، با نماد سلطنت‌طلبان هم فضای کشور را ملتهب و شرایط را برای حمله نظامی فراهم کند.
لاش سلطنت‌طلبان برای ورود به فاز مسلحانه علیه مردم یادآور اقدامات رجوی و گروهک تروریستی منافقین علیه مردم در دهه 60 نیز هست. در آن مقطع منافقین که به‌دنبال دست‌یابی به قدرت در کشور بودند، وقتی با مخالفت و عدم همراهی مردم با خود مواجه شدند، اقدامات تروریستی خود را آشکار کرده و رسماً به روی مردم سلاح کشیدند اما با وجود اقدامات تروریستی گسترده، بمب‌گذاری‌ها و ترور هزاران ایرانی مظلوم و بی‌گناه، نه‌تنها به اهداف خود دست نیافتند، بلکه از سوی مردم نیز طرد و به یکی از منفورترین گروه‌ها در میان ملت ایران تبدیل شدند./تسنیم

کلمات کلیدی: رضا پهلوی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار