تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

دستگاه‌ها بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند

دستگاه‌ها بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند  رئیس جمهور گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی راسا اقدام به بررسی و ارزیابی مستمر مجموعه خود کنند و هزینه‌ها را نیز به شکل دقیق مدیریت کرده و در مسیر کاهش هزینه‌ها حرکت کنند، قطعا با کسری مواجه نخواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز، در یکصد و بیست و سومین جلسه هیئت دولت چهاردهم، با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف در دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: در دستگاه‌های اجرایی، ضمن رسیدگی و توجه به وضعیت کارکنان، در عین حال، در راستای ارتقای کارآمدی و اثربخشی در سازمان‌ها، حقوق و پاداش باید بر اساس بررسی دقیق عملکرد پرداخت شود.

رئیس جمهور افزود: اگر دستگاه‌های اجرایی راسا اقدام به بررسی و ارزیابی مستمر مجموعه خود کنند و هزینه‌ها را نیز به شکل دقیق مدیریت کرده و در مسیر کاهش هزینه‌ها حرکت کنند، قطعا با کسری مواجه نخواهیم شد. مسئولان دستگاه‌ها ضمن اینکه باید به فکر کارکنان خود باشند، برای مدیریت هزینه‌ها نیز تلاش موثر داشته باشند.

در این جلسه همچنین مسئولان سازمان برنامه و بودجه گزارش مبسوطی از دورنمای اجرایی 6 ماهه دوم قانون بودجه سال 1404 و نیز تصویری کلی از لایحه بودجه 1405 کل کشور ارائه کردند و اعضای دولت به بحث و تبادل نظر درباره آن پرداختند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز گزارشی از نشست با استانداران 8 استان ساحلی شمال و جنوب کشور و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری موثرتر از ظرفیت‌های گردشگری دریایی کشور ارائه کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار